![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: czw, 16 lut 12 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 4,943 Płeć: Kobieta ![]() |
Co ja mam zrobić? Nie umiem pisać postów. Lecą gdzieś w kosmos i nie pojawiają się na forum.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: czw, 16 lut 12 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 4,943 Płeć: Kobieta ![]() |
Pierwszy post:
Nie potrafię dopisać się do tematu. Moje wypowiedzi "wchodzą" jako osobny temat. Następny - dopisał się, mimo, że miał być osobno: Na razie trenuję - podobno ćwiczenie czyni mistrza. Jak wyżej. Hurra!!!Udało się!Jak dobrze, że jest na forum możliwość potrenowania. Można trochę naśmiecić i nikt nie powinien mieć o to pretensji. Nie potrafię dopisać się do tematu. Moje wypowiedzi "wchodzą" jako osobny temat.Na razie trenuję - podobno ćwiczenie czyni mistrza.Hurra!!!Udało się!Jak dobrze, że jest na forum możliwość potrenowania. Można trochę naśmiecić i nikt nie powinien mieć o to pretensji. To znowu nie tak. Obie wypowiedzi "zlały się w jedną.No właśnie. Teraz są już trzy wypowiedzi w jednym poście.Czuję się jak przysłowiowa baba za kierownicą.Ostatnie - ale to świadomie piszę w edycji. Strasznie naśmieciłam - przepraszam. Ten post edytował babul sob, 18 lut 2012 - 16:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:11 |