![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy tylko ja miałem problem z dostępem do forum?
IPS Driver ErrorThere appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panowie Admini - problemy z hostingiem?
Sprzed sekundy: CYTAT IPS Driver Error
There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Panowie Admini - problemy z hostingiem? Sprzed sekundy: CYTAT IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here Mam to samo i dzisiaj co drugi klik to taki komunikat, może jakiś backup bazy przydałoby się zrobić? Niby hosting takie rzeczy zapewnia ale widziałem cuda takie na innym forum, że dysponowali kopią bazy sprzed roku tylko ![]() Ten post edytował vacu pon, 06 lut 2012 - 16:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:10 |