![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
Cześć!
Szukam optyka. Możecie coś polecić w DG? Zależy mi aby był prywatnie (brak ubezpieczenia), bardziej tani niż najlepszy. Mojej Lubej pękły oprawki i musi mieć receptę na szkła, okulary były dość świeże więc badania wystarczą podstawowe. Sieciówki typu VisionExpress z darmowymi badaniami odpadają, bo oprawki będziemy kupować mniej lub bardziej po znajomości a tam badania darmowe są tylko przy zakupie u nich. Coś polecicie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: pon, 18 lip 11 Skąd: Staszic Nr użytkownika: 4,717 Płeć: Kobieta ![]() |
CYTAT Musiałbym też zapytać żeby być pewnym na 100% ale wydaje mi się, że ostatnim razem wykonali jej bezpłatne badanie choć kupowała tylko szkła, oprawki przyniosła swoje. tego akurat nie wiem więc nie zaprzeczę. Wiem tylko , że robiłam okulary sobie w VE jeszcze w Sosnowcu.. kiedy mi się zepsuły nie dość , że nie było nawet mowy o reklamacji to jeszcze bardzo arogancko mnie potraktowano. { a miało być tak pięknie przy zakupie za 800 zł} Jednak ja zauroczona reklamą poszłam zrobić dziecku [3 latka] następne okulary. Po przyjściu do lekarza po pół roku okazało się że szkła były wstawione źle...nie wiem i nie chce wiedzieć jaki miało to wpływ na jego oczy. Lekarz powiedziała , żeby tam nie chodzić szczególnie z dziećmi bo nie pracują tam optycy! Biją kasę na naszej niewiedzy. Ja w każdym razie na pewno nie skorzystam już. Stąd moja złość na nich...ale to jest moja subiektywna ocena. Czytałam potem o nich na forach i okazało się, że nie tylko ja mam takie zdanie. -------------------- Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:16 |