![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
Cześć!
Szukam optyka. Możecie coś polecić w DG? Zależy mi aby był prywatnie (brak ubezpieczenia), bardziej tani niż najlepszy. Mojej Lubej pękły oprawki i musi mieć receptę na szkła, okulary były dość świeże więc badania wystarczą podstawowe. Sieciówki typu VisionExpress z darmowymi badaniami odpadają, bo oprawki będziemy kupować mniej lub bardziej po znajomości a tam badania darmowe są tylko przy zakupie u nich. Coś polecicie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: pon, 18 lip 11 Skąd: Staszic Nr użytkownika: 4,717 Płeć: Kobieta ![]() |
hehe aston Ty chyba sam potrzebujesz okularów . przeczytaj jeszcze raz co napisał gregol .
On właśnie chce iść prywatnie!!! a co badania to chyba wszędzie w Dąbrowie dobiorą Ci szkła bezpłatnie...i wstawią do własnej oprawy. Tylko nie w sieciówkach typu VE - bo to oszuści są muszą zarobić na nas za swoje reklamy w TVN ![]() -------------------- Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja! |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Tylko nie w sieciówkach typu VE - bo to oszuści są muszą zarobić na nas za swoje reklamy w TVN ![]() Pozwole sobie się wtrącić, bo padły mocne słowa - można prosić jakieś szczegóły? Pytam, bo moja mama regularnie korzysta z VE i sobie chwali, fakt - może nie jest najtaniej ale jak komuś refunduje pracodawca to nie ma to znaczenia. Ale nie wiem dlaczego oszuści? Musiałbym też zapytać żeby być pewnym na 100% ale wydaje mi się, że ostatnim razem wykonali jej bezpłatne badanie choć kupowała tylko szkła, oprawki przyniosła swoje. Ten post edytował vacu nie, 22 sty 2012 - 21:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:17 |