![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT XX Finał WOŚP
Redakcja: Anna Zubko www.idabrowa.pl ![]() 8 stycznia 2012 roku w Dąbrowie Górniczej znów zagra WOŚP! Jak na XX Finał przystoi - Gramy z pompą. Gramy z pompą! Zdrowa mama, zdrowy wcześniak, zdrowe dziecko, czyli na zakup najnowocześniejszych urządzeń dla ratowania życia wcześniaków oraz pomp insulinowych dla kobiet ciężarnych z cukrzycą. W Dąbrowie startujemy już o 10.00 – autokarami wolontariusze dotrą w najbardziej odległe dzielnice miasta. Program XX Finału WOŚP SCENA MUZYCZNA - PARKING PRZED MBP (ul. T.Kościuszki 25) - start godz. 15.00 Zespół uczniowski z V LO SHIRO ROOM Hi-HEAD MUSIC OLD WAVE LICYTACJA NA RZECZ WOŚP (godz. 18.30) KALOKAGATHIA ŚWIATEŁKO DO NIEBA (POKAZ SZTUCZNYCH OGNI - godz. 20.00) SCENA KABARETOWA (sala audiowizualna MBP) - start godz. 15.30 DAMIAN KUBIK KABARET GRZDYL KABARET DNO dodatkowe atrakcje: sklepik pod aniołem z gadżetami miejskimi i pracami z dąbrowskiego plastyka, MOPT, PKZ, badanie poziomu cukru we krwi od 15.00 do 18.00 Wiesław Olszewski i Przyjaciele oraz Urząd Miejski w Dąbrowie Górniczej zapraszają także do Strzemieszyc. 14.00 akordeonista Wiesław Porębski 14.30 zespół rockowo bluesowy ROCK ROUPE 15.00 zespół dziecięcy Klubu Bakcyl 15.30 konkurs z nagrodami 16.00 gra i śpiewa Julia Dzierżek 16.30 licytacja 17.00 gra i śpiewa zespół Duo Forte 17.40 konkurs z nagrodami 18.15 zespół Drama Patryk Hajdys 19.00 Gwiazda wieczoru Zespół Kruk 20.00 światełko do nieba i pokaz sztucznych ogni 20.15 losowanie nagród -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
1. Konkretnymi danymi są sprawozdania finansowe WOŚP i tylko te zostały wykorzystanie, a tam gdzie są te Twoje przypuszczenia dane JKM. Wszystkie szczegółowe dane consultingowe zostają miedzy tymi dwoma podmiotami. Zapłacisz kilka milinów to zapewne przygotują i dla Ciebie raport. Nie wierzysz w dane JKM Twoja sprawa, ja tam wierze tym bardziej, że referencje mają niesamowite.
Nie wiem skąd dr ma ów raport, ale wnioskuje, że pewnie z uczelni gdyż często uczelnie wykonują różne zadania dla Państwa w ramach warsztatów dla studentów. Studenci się uczą/przyglądają, a np szpital ma przeorganizowana kulturę organizacyjna za która normalnie musiałby zapłacić kilkanaście milionów, a tak wszystko finansuje uczelnia. Dodam, że np koszt zwykłych formularzy do badania kultury organizacyjnej to kilkanaście tysięcy złoty (3 kartki A4 z pytaniami dla kadry). 2. Ja ci pisze, że mógłbym kopać leżącego, czyli odnosić się do osoby samego Owsiaka. Jednak tego nie robię, jedynie krytykuje ekonomiczny sens WOŚP. Dla mnie nie ważne kim jest Owsiak, ważne jest pomaganie dzieciom i skupiam się tylko i wyłącznie na tym by na pomoc dzieciom trafiało jak najwięcej kasy, by kasa niebyla marnowana poprzez bzdurne fajerwerki i inne szopki. Z podstawowych praw gospodarki przecie wiadomo, że na wizerunku to ma zależeć II sektorowi, jesli do tego pcha się I sektor to ów poprawa wizerunku jest mniej atrakcyjna dla II sektora, bo "wszyscy tak robią", "to normalne" - firma przez to się nie wyróżnia, nie buduje potęgi marki, nie może pokazać jesteśmy lepsi, bo pomagamy też innym, nie liczy się dla nas tylko to by jak najwiecej zarobić.. Ten post edytował xMarcinx pon, 09 sty 2012 - 12:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:13 |