![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: pon, 25 kwi 11 Skąd: Ząbkowice Nr użytkownika: 4,594 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zaczynamy Sezon Zasadniczy -12 października(środa)
Od meczu Tauron MKS Dąbrowa Górnicza-GCB Centrostal Bydgoszcz LINK Ten post edytował roberto wto, 09 sie 2011 - 20:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Nr użytkownika: 3,278 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wynik w zasadzie do przewidzenia...gra z Atomem nam ewidentnie nie leży. Drużynę mamy mocną i wyrównaną ale brakuje zgrania i równej gry. Dzisiaj z ciekawością oglądałem jak profesjonalnie wygląda całe przygotowanie Atomu do meczu i jak podczas gry współpracuje ze sobą cały sztab trenerski tej drużyny. Pełen profesjonalizm.
U nas za to w drużynie dwie Belgijki a Magda Śliwa cały czas tłumaczy im co powiedział trener ![]() ![]() aaa...i na koniec ważna sprawa. Wiem, że zaglądają tu także kibice z Sopotu. Dąbrowa Górnicza przeprasza za zachowanie klubu kibica MKS. Przede wszystkim za okrzyk "Atomowe marionetki" bo drugie było jeszcze do zniesienia... Do kibicowania także trzeba dorosnąć. Osoba która siedziała obok mnie krótko to podsumowała - "nasze dziewczyny potrafią przegrywać z honorem...ale nasz klub kibica nie". Ja bym nazwał to inaczej ale nie będę używał niecenzuralnych słów na forum. Dziękujemy za wizytę na naszej hali i zapraszamy ponownie w przyszłym sezonie...lub w fazie play-off. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:55 |