![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy tylko ja miałem problem z dostępem do forum?
IPS Driver ErrorThere appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panowie Admini,
Informacyjnie: przy dodawaniu kilka minut temu nowego posta miałem dwukrotnie zwracany identyczny błąd: CYTAT IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here ps. po raz n'ty podtrzymuję ofertę mojego serwera na potrzeby forum ![]() Ten post edytował Slyzaba wto, 18 paź 2011 - 20:57 -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: wto, 25 paź 11 Nr użytkownika: 4,830 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panowie Admini, Informacyjnie: przy dodawaniu kilka minut temu nowego posta miałem dwukrotnie zwracany identyczny błąd: CYTAT IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here ps. po raz n'ty podtrzymuję ofertę mojego serwera na potrzeby forum ![]() Slyzaba: Zacznijcie od tego, że trzeba również zoptymalizować forum aby również użytkownicy telefonów komórkowych mogli je łatwiej przeglądać. Osobiście to forum najbardziej zamula na telefonie. Natomiast inne strony działają b.dobrze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:12 |