![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: pon, 25 kwi 11 Skąd: Ząbkowice Nr użytkownika: 4,594 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zaczynamy Sezon Zasadniczy -12 października(środa)
Od meczu Tauron MKS Dąbrowa Górnicza-GCB Centrostal Bydgoszcz LINK Ten post edytował roberto wto, 09 sie 2011 - 20:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mecz jak mecz, coraz częściej niestety zwłaszcza u kobiet obserwuję grę falami i to o coraz większej amplitudzie. Nie mogę pojąć jak można w jednej części meczu zagrać koncertowo nie popełniając praktycznie żadnych błędów a za chwilę nie potrafić podbić najprostszej piłki... chyba pomału się do tego po prostu przyzwyczaję. Mnie zaskoczyła jeszcze frekwencja, spodziewałem się trochę więcej kibiców, może było tak dlatego, że to środek tygodnia, a może coś innego... jeśli tak to na następnych meczach może być podobnie. Z wszystkich meczów otwarcia sezonu było chyba najmniej, przez co czasami na trybunach robiło się senne.
Opis meczu, konferencja i tabele dla tych co nie byli w jednym miejscu >>>link. Wieczorem wrzucę krótkie video z całego spotkania. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:50 |