![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: wto, 11 paź 11 Nr użytkownika: 4,814 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
Zastanawiam się nad przeprowadzką do Dąbrowy, w związku z czym chciałbym Was spytać gdzie w DG fajnie się mieszka, a jakich dzielnic/ulic lepiej unikać jeśli chodzi o kupno lokum. Interesują mnie osiedla mieszkaniowe, które nie są na odludziu, jest dostęp do przynajmniej jednego marketu, w miarę rozwinięta komunikacja miejska - jakaś w miarę bezpieczna okolica, w której człowiek nie będzie bał się wieczorem wejść do klatki albo zostawić samochód na noc pod blokiem. Nie interesują mnie osiedla z budownictwem przedwojennym. Szczególnie interesuje mnie Gołonóg, Łęknice i Centrum. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc, w końcu nikt bardziej nie zna Dąbrowy niż sami mieszkańcy, a już kilka razy przekonałem się, że niektóre miejsca w naszym kraju wyglądają fajnie tylko w ciągu dnia ![]() PS. Sorry, jeśli taki temat już kiedyś był - szukałem, ale nie znalazłem, więc jeśli zrobiłem dubla, proszę oczywiście o usunięcie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
DG jest najniebezpieczniejszym miastem w Polsce. Łęknice to odludzie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:39 |