![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
Wielkimi krokami zbliżają się kolejne wybory do Sejmu i Senatu. Zapraszam do dyskusji …………… |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zaczyna się rejestrowanie użytkowników żeby pocisnąć anonimowo. Taka właśnie jest różnica między nami
![]() ![]() Niestety zawiodę was i nie będę odbijał piłeczki, bo życie jest zbyt piękne i krótkie żeby tracić czas na anonimowe-internetowe szarpaniny ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: wto, 27 wrz 11 Nr użytkownika: 4,799 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zaczyna się rejestrowanie użytkowników żeby pocisnąć anonimowo. Taka właśnie jest różnica między nami ![]() ![]() Niestety zawiodę was i nie będę odbijał piłeczki, bo życie jest zbyt piękne i krótkie żeby tracić czas na anonimowe-internetowe szarpaniny ![]() ![]() Ty jesteś 4 lata, a ja jestem od dziś. I co z tego, też jestem Dąbrowianinem i mam prawo tu pisać. Po to jest forum, żeby dyskutować. Nie atakuję Cię też personalnie, po prostu krew mnie zalewa jak pisze się na tym forum o senatorze Meresie jak o ostatnim sprawiedliwym. Co do wiarygodności to nikt nie musi mi wierzyć na słowo, wszystko co pisałem o emeryturach jest jawne, do sprawdzenia w internecie: Sprawozdanie majątkowe http://www.senat.gov.pl/k7/senat/osw/2011/meres.pdf . Brouwer podał link do sprawozdania z działalności Szaleńca. Nie miałem czasu się jeszcze z nim zapoznać, ale cośtam jest. A gdzie możemy się dowiedziec co zrobił dla nas Meres? Na jego oficjalnej www w zakładce "dokonania w parlamencie" mamy jedynie opis siedmiu ustaw, uchwalonych z inicjatywy rzadowej. Może faktycznie tak dużo zrobił i zasłużył na tą kasę, tylko skąd Dąbrowianie mają się o tym dowiedzieć? |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ty jesteś 4 lata, a ja jestem od dziś. I co z tego, też jestem Dąbrowianinem i mam prawo tu pisać. Po to jest forum, żeby dyskutować. Nie atakuję Cię też personalnie, po prostu krew mnie zalewa jak pisze się na tym forum o senatorze Meresie jak o ostatnim sprawiedliwym. Załóżmy na chwilę, że ci wszyscy użyszkodnicy, którzy rejestrują się tuż przed wyborami na kilka postów to zwykli ludzi a nie "szturmowcy" kandydatów. Otóż imho fatalnie by to świadczyło o naszym społeczeństwie, bo skoro zwykli obywatele "troskę" o swoje miasto/swój kraj prezentują tylko przez kilka tygodni co 2 lata to czego my wymagamy od "polityków", którzy się z tego społeczeństwa wywodzą... Może ktoś mógłby takie dane przedstawić ale sądzę, że w organizacjach pozarządowych w DG może uczestniczyć może kilkaset osób (?), na forum, które wymaga już tylko minimalnego wysiłku, udziela się regularnie może kilkanaście osób, fatalnie jak na ponad stutysięczne miasto... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
zupełnie nie rozumiem ludzi którzy idą na wybory nie wiedząc na kogo głosować i potem jakieś wyliczanki robią. to takie trudne poświęcić trochę czasu na zapoznanie się z kandydatami, ich dokonaniami i propozycjami?? Ale po co interesować się wypocinami kandydatów ? To oni maja stać pod moimi drzwiami i tłumaczyć dlaczego są najlepsi ![]() Tydzień do wyborów, a ja dostałem do domu ledwo dwie ulotki - Bobera z PSL oraz Karlolczaka z SLD. Trudno powiedzieć, żeby kandydaci zaciekle walczyli o mój głos. ![]() Na ulicach najbardziej podobają mi się plakaciki niejakiego Pięty z PO. Są bardzo zgrabnie zaprojektowane. Cała reszta nie została mi w głowie. Grubo się mylisz bzenku i nie czytasz wcześniejszych postów, a już o braku znajomości programu KNP nawet nie wspominając. A po co mi studiować program Nowej Prawicy jak oni nie startują w naszym okręgu ? Ciekawe jak chcą uzyskać te 10% poparcia ![]() Nawiasem mówiąc program sobie przejrzałem pobieżnie i nie ma tam niczego o zmniejszeniu wydatków socjalnych. Za to jest np. zwiększenie o 50% wydatków na policję i wojsko oraz zwiększenie dopłat do emerytur. Oczywiście to wszystko przy zmniejszeniu wpływów z podatków i likwidacji deficytu. ![]() Ten post edytował bzenek śro, 28 wrz 2011 - 18:54 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Porozumienie dla Zagłębia
Powiem tak - nie wiem jak będzie z realizacją tego porozumienia ale moim zdaniem bardzo dobra inicjatywa - o ile to nie tylko gra wyborcza. Szkoda, że inni się nie dołączyli bo chyba tak powinno być, że w niektórych sprawach ludzie z Zagłębia powinni mówić jednym głosem - bez względu na to przedstawicielami jakiej partii są. Bo kurcze to my ich wybieramy i mają dbać o nasze interesy - Zagłębiaków. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 04:21 |