![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
Wielkimi krokami zbliżają się kolejne wybory do Sejmu i Senatu. Zapraszam do dyskusji …………… |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 99 Dołączył: czw, 08 lis 07 Nr użytkownika: 871 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rouse:
Po 1: Ochrona Danych Osobowych, Po 2: Ci co chca to wiedza :p |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
Rouse: Po 1: Ochrona Danych Osobowych, Po 2: Ci co chca to wiedza ![]() Naprawdę ciężko mi się z Tobą dyskutuje, publicznie oskarżasz niektórych o oszustwo a nie chcesz powiedzieć, których – chociaż jako wyborca masz do tego święte prawo Człowieku jak się mówi „A” to należałoby być konsekwentnym i powiedzieć, kto według Ciebie okłamuje wyborców A tak to mówisz na okrągło i po co to mówisz jak nic z tego nie wynika Zero informacji, takimi ogólnikami tworzysz tylko na tym forum – chaos Tobie już dziękuję, już nie dyskutuje – nie ma, o czym |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciekawe czy Pani Kasia ma takie samo parcie do władzy jak jej mąż
![]() ![]() ![]() Co do Roberta Warwasa - nie znam tego Pana, ale dla mnie jest zdyskwalifikowany, ze względu na listę z której startuje. Myślę, że nie warto też głosować na Panią Beatę Małecką-Liberę. Za co - za głosowanie przeciw dofinansowaniu Ośrodka Szkolno-Wychowawczego dla Dzieci i Młodzieży Niepełnosprawnej - wiem, że dyscyplina partyjna, ale mogła się choć trochę postarać, żeby Dąbrowa te pieniądze dostała. PS. rouse - nie dyskutuj z pawcio1978 - szkoda czasu i nerwów a i forum się zaśmieca ![]() Ten post edytował Mały77 pon, 12 wrz 2011 - 06:42 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: wto, 20 wrz 11 Nr użytkownika: 4,788 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myślę, że nie warto też głosować na Panią Beatę Małecką-Liberę. Za co - za głosowanie przeciw dofinansowaniu Ośrodka Szkolno-Wychowawczego dla Dzieci i Młodzieży Niepełnosprawnej - wiem, że dyscyplina partyjna, ale mogła się choć trochę postarać, żeby Dąbrowa te pieniądze dostała. PS. rouse - nie dyskutuj z pawcio1978 - szkoda czasu i nerwów a i forum się zaśmieca ![]() głosowała tak jak kazała jej dyscyplina partyjna, ale w końcu pomogła załatwić ponad 5 mln dotacji na ten ośrodek, więc przynajmniej nie zostawiła tej sprawy. osobiście nie przepadam za wyborami, ale jak już są raz na 4 lata to też jestem zdania że trzeba głosować świadomie, zupełnie nie rozumiem ludzi którzy idą na wybory nie wiedząc na kogo głosować i potem jakieś wyliczanki robią. to takie trudne poświęcić trochę czasu na zapoznanie się z kandydatami, ich dokonaniami i propozycjami?? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myślę, że nie warto też głosować na Panią Beatę Małecką-Liberę. Za co - za głosowanie przeciw dofinansowaniu Ośrodka Szkolno-Wychowawczego dla Dzieci i Młodzieży Niepełnosprawnej - wiem, że dyscyplina partyjna, ale mogła się choć trochę postarać, żeby Dąbrowa te pieniądze dostała. głosowała tak jak kazała jej dyscyplina partyjna, ale w końcu pomogła załatwić ponad 5 mln dotacji na ten ośrodek, więc przynajmniej nie zostawiła tej sprawy. A możesz napisać coś więcej na temat tej dotacji? Bo z tego co wiem to miasto buduje ten ośrodek z własnych funduszy. Co do dyscypliny partyjnej - widać właśnie jak słaba w PO jest reprezentacja województwa śląskiego. Euro jest w mieście Tuska, Schetyny gdzie nie ma żadnej tradycji kibicowania reprezentacji (co pokazuje ostatni mecz z Niemcami - cisza w czasie meczu) niż na prawie gotowym Stadionie Śląskim, który nie bez przyczyny był nazywany Kotłem Czarownic. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myślę, że nie warto też głosować na Panią Beatę Małecką-Liberę. Za co - za głosowanie przeciw dofinansowaniu Ośrodka Szkolno-Wychowawczego dla Dzieci i Młodzieży Niepełnosprawnej - wiem, że dyscyplina partyjna, ale mogła się choć trochę postarać, żeby Dąbrowa te pieniądze dostała. głosowała tak jak kazała jej dyscyplina partyjna, ale w końcu pomogła załatwić ponad 5 mln dotacji na ten ośrodek, więc przynajmniej nie zostawiła tej sprawy. A możesz napisać coś więcej na temat tej dotacji? Bo z tego co wiem to miasto buduje ten ośrodek z własnych funduszy. Co do dyscypliny partyjnej - widać właśnie jak słaba w PO jest reprezentacja województwa śląskiego. Euro jest w mieście Tuska, Schetyny gdzie nie ma żadnej tradycji kibicowania reprezentacji (co pokazuje ostatni mecz z Niemcami - cisza w czasie meczu) niż na prawie gotowym Stadionie Śląskim, który nie bez przyczyny był nazywany Kotłem Czarownic. Miasto Schetyny to Wrocław. A doping był taki a nie inny ze względu na bojkot reprezentacji przez kibiców. Tak samo wygladałby mecz w każdym innym mieście w tym czasie. Takie nastały czasy... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:57 |