![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam,
poszukuję dobrego dermatologa w DG lub okolicy, przyjmującego na kasę chorych. Ktoś może jakiegoś polecić? Pytanie drugie: polecono mi nazwisko Berger- Miedzińska, ale coś nie udaje mi się dowiedzieć gdzie ona przyjmuje, ktoś wie? Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
to teraz zapytam inaczej
![]() a Hucie podobno przyjmują: Irena Fąfara, Jagoda Jaroszewska- Smoleń oraz Santa Vanaga- Besser (takie nazwiska dostałam na kartce do rejestracji). Czy ktoś zna którąś z tych osób? kogoś z nich możecie polecić? ewentualnie czy ktoś coś wie o dr Sanickiej w szpitalu na Zagórzu? Ten post edytował sowa wto, 20 wrz 2011 - 15:38 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
a Hucie podobno przyjmują: Irena Fąfara, Jagoda Jaroszewska- Smoleń oraz Santa Vanaga- Besser (takie nazwiska dostałam na kartce do rejestracji). Czy ktoś zna którąś z tych osób? kogoś z nich możecie polecić? Jaroszewska-Smoleń kilka lat temu dostała wyróżnienie w konkursie "lekarz przyjaciel kobiety" organizowanym przez miesięcznik Twój Styl. Sympatyczna kobietka ale nie wiem na ile skuteczna bo problem miałem błahy. Tych nie znam ale brat kilka lat temu chodził do przychodni na Łagiszy do dermatologa i bardzo sobie chwalił. W Eł-medzie koło elektrowni przyjmuje Ewa (?) Stefaniak. Nie wiem jakie ma nagrody ale w moim przypadku była skuteczna. Tez sympatyczna. Generalnie o tej porze roku to ja bym nie liczył na przyjecie w ramach NFZ. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:31 |