![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam,
poszukuję dobrego dermatologa w DG lub okolicy, przyjmującego na kasę chorych. Ktoś może jakiegoś polecić? Pytanie drugie: polecono mi nazwisko Berger- Miedzińska, ale coś nie udaje mi się dowiedzieć gdzie ona przyjmuje, ktoś wie? Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
to teraz zapytam inaczej
![]() a Hucie podobno przyjmują: Irena Fąfara, Jagoda Jaroszewska- Smoleń oraz Santa Vanaga- Besser (takie nazwiska dostałam na kartce do rejestracji). Czy ktoś zna którąś z tych osób? kogoś z nich możecie polecić? ewentualnie czy ktoś coś wie o dr Sanickiej w szpitalu na Zagórzu? Ten post edytował sowa wto, 20 wrz 2011 - 15:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
to teraz zapytam inaczej ![]() a Hucie podobno przyjmują: Irena Fąfara, Jagoda Jaroszewska- Smoleń oraz Santa Vanaga- Besser (takie nazwiska dostałam na kartce do rejestracji). Czy ktoś zna którąś z tych osób? kogoś z nich możecie polecić? ewentualnie czy ktoś coś wie o dr Sanickiej w szpitalu na Zagórzu? Tych nie znam ale brat kilka lat temu chodził do przychodni na Łagiszy do dermatologa i bardzo sobie chwalił. Niestety nie mam chwilowo kontaktu z bratem więc poszukałem sam - są tam dwie przychodnie ale wychodzi, że tylko jedna ma poradnię dermatologiczną: http://www.zdronet.pl/niepubliczny-samodzi...rzychodnia.html Jak mi się uda to postaram się dopytać brata dokładniej o nazwisko ale póki co możesz zadzwonić ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Niestety nie mam chwilowo kontaktu z bratem więc poszukałem sam - są tam dwie przychodnie ale wychodzi, że tylko jedna ma poradnię dermatologiczną: http://www.zdronet.pl/niepubliczny-samodzi...rzychodnia.html Byłem tam dzisiaj więc przy okazji zapytałem, niestety nie mają już przyjęć w 2011, skończyłsię kontrakt z NFZ ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:33 |