![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
Wielkimi krokami zbliżają się kolejne wybory do Sejmu i Senatu. Zapraszam do dyskusji …………… |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Tak jeszcze na temat haseł wyborczych - te, które widziałem nie powalają niestety...
Poza wyżej wspominanymi: Z. Meres (PO) - "Z Meresem bezpieczniej" - ponieważ? W. Andzel (PiS) - "Twój poseł na sejm" - przynajmniej jasno pokazuje o co mu chodzi, chce zostać posłem i tyle. E. Malik (PiS) - "Nr 1 na liście" - czyli chwalimy się i nic więcej. K. Karolczak (SLD) - "Lider dla Zagłębia" - nie wisz czasem, kim ten pan w ogóle jest? W. Klepacz (SLD) - "Zawsze blisko ludzi" - no cóż, przeciętny użytkownik KM może powiedzieć to samo ![]() E. Bober (PSL, tym razem) - "Człowiek jest najważniejszy" - raczej "Start w wyborach jest najważniejszy", wszystko jedno w jakich i z jakiej listy... Ogólnie - kiepściutko, kiepściutko, widać, że w tych wyborach agencje PR nie są zbyt wysoko na liście płac komitetów wyborczych... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak jeszcze na temat haseł wyborczych - te, które widziałem nie powalają niestety... Poza wyżej wspominanymi: Z. Meres (PO) - "Z Meresem bezpieczniej" - ponieważ? W. Andzel (PiS) - "Twój poseł na sejm" - przynajmniej jasno pokazuje o co mu chodzi, chce zostać posłem i tyle. E. Malik (PiS) - "Nr 1 na liście" - czyli chwalimy się i nic więcej. K. Karolczak (SLD) - "Lider dla Zagłębia" - nie wisz czasem, kim ten pan w ogóle jest? W. Klepacz (SLD) - "Zawsze blisko ludzi" - no cóż, przeciętny użytkownik KM może powiedzieć to samo ![]() E. Bober (PSL, tym razem) - "Człowiek jest najważniejszy" - raczej "Start w wyborach jest najważniejszy", wszystko jedno w jakich i z jakiej listy... Ogólnie - kiepściutko, kiepściutko, widać, że w tych wyborach agencje PR nie są zbyt wysoko na liście płac komitetów wyborczych... Z Meresem bezpieczniej gdyż uczestniczył w tworzeniu wszystkich ważniejszych ustaw dotyczących bezpieczeństwa, pożarnictwa czy zarządzania kryzysowego. W wielu z nich był senatorem sprawozdawcą. Jako jedyny z senatorów był członkiem Rady Służby Cywilnej. Kiedyś był także szefem Cywilnej Obrony Kraju. Jak dla mnie to hasło bardzo dobrze oddaje priorytety prowadzonej przez niego polityki. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Z Meresem bezpieczniej gdyż uczestniczył w tworzeniu wszystkich ważniejszych ustaw dotyczących bezpieczeństwa, pożarnictwa czy zarządzania kryzysowego. W wielu z nich był senatorem sprawozdawcą. Jako jedyny z senatorów był członkiem Rady Służby Cywilnej. Kiedyś był także szefem Cywilnej Obrony Kraju. Jak dla mnie to hasło bardzo dobrze oddaje priorytety prowadzonej przez niego polityki. OK, ale takie informacje powinny być eksponowane - chyba, że faza ulotkowania/informowania dopiero przed nami. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:49 |