![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Myślę że taki temat ma szansę zaistnieć. Może to pozwoli, chodź trochę poznać się bliżej i dowiedzieć się kto co aktualnie robi, ile ma lat i gdzie dokładniej mieszka w naszym mieście lub poza jego granicami.
Aleee do rzeczy: Nowy na forum nie jestem, forum przeglądam od początku 2005r., zarejestrowałem się nieco później. :) Swój pierwszy post napisałem dopiero po kilku miesiącach zaglądania na forum, w sumie nic strasznego, więc chętnie zapraszam wszystkich nowych użytkowników do postowania. Obecnie jestem jednym z moderatorów, i cieszę się z powieżonej mi funkcji. Mam nadzieję ją jak najlepiej wykonywać dla dobra forum. A teraz troche o mnie: Imię: Mateusz Pseudo: forumowe: kwintosz, dla znajomych: matiz Mieszkam: DG, Reden --> os. Mickiewicza Lat 23 (już nie długo.. ![]() Jestem studentem Politechniki Śląskiej, wydział: Mechaniczny - Technologiczny w Gliwicach (na Dąbrowe się nie załapałem - pozdrawiam z całego serca ojca moich dojazdów) dojeżdzam na zajęcia pociągiem z naszej pięknej stacji PKP. Interesuje się: Sportem, Inżynierią, Komputerami W wolnych chwilach: postuje na forum:P, czytam książki, staram się dobrze bawić.. To chyba wystarczy.. w końcu to nie serwis randkowy. Pozdrawiam Ten post edytował kwintosz czw, 23 lis 2006 - 15:03 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() kooperatysta ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 25 Dołączył: czw, 02 lut 06 Skąd: Gliwice - os. Obrońców Pokoju Nr użytkownika: 181 Płeć: Mężczyzna GG: 12886405 Skype: spl908455 Tlen: henryk_moscibrodzki ![]() |
Witam wszystkich użytkowników tego forum.
Nazywam się Henryk Mościbrodzki, urodzony 3 maja 1955 roku w Łosicach. Od 1978 mieszkam na Śląsku - aktualnie w Gliwicach. Interesuje mnie kooperatyzm, Linux, modelarstwo, radioamatorstwo (krótkofalarstwo) - szczególnie prowadzenie nasłuchów stacji radioamatorskich, modelarstwo, turystyka, i jeszcze wiele innych rzeczy. 11 lat byłem aktywnym instruktorem ZHP (od funkcji przybocznego do kwatermistrza hufca). Wojsko odsłużyłem w Żaganiu i w Żarach. Zajmuje się popularyzacją idei spółdzielczej, tej autentycznej a nie z nazwy. Jestem sygnatariuszem Porozumienia Osób Wspierających Niezależną i Autentyczną Spółdzielczość, które jest ruchem społecznym działającym na rzecz rozwoju autentycznej spółdzielczości. Udzielam się na wielu forach dyskusyjnych, które uważam za dobrą platformę do wymiany poglądów. Od jakiegoś czasu jestem aktywny na Wikipedii. Żonaty od 1989 roku. Członek-założyciel Pro Loquela Silesiana - Towarzystwa Kultywowania i Promowania Ślaskiej Mowy, miłośnik kultury wilamowskiej i języka wilamowskiego. Tak przy okazji, szukam - chętnych - osób, które chciałby działać na rzecz odrodzenia autentycznej spółdzielczości w Polsce. Ten post edytował Henryk Mościbrodzki nie, 06 lut 2011 - 11:29 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: wto, 20 wrz 11 Nr użytkownika: 4,788 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam wszystkich!
Jestem Adam, z DG, często tu zaglądam i postanowiłem założyć konto żeby wreszcie może też coś popisać na forum. Pozdro ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:59 |