IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Meble IKEA
gniewosz
post czw, 01 wrz 2011 - 15:23
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 4,760

Witajcie moi mili!
Jako, że zacząłem meblować swoje nowe mieszkanie, zaczął przeczesywać pobliskie sklepy oraz internet. O ile w DG sklepy już chyba wszystkie przepatrzyłem, tak w sieci przeglądam i przeglądam i przeglądam... Trafiłem na sklep internetowy gdzie sprzedają meble z ikei -> http://www.taniutko.pl
Czy ktoś z Was kupował kiedyś meble z ikei (np w IKEI ale też w tego typu sklepach)?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
gregol
post pią, 02 wrz 2011 - 10:20
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 1,349
GG: 1309044 status gadu-gadu

Polski rynek meblarski przez Ikeę nie upadnie nie ma co się martwić bo jest i w kategorii kasy i tonażu na podium, pojedyncze spory i głupie umowy zawsze zdarzać się będą.

Ale nie o tym temat. Jeśli chodzi o meble Ikea. To zależy czego szukasz. Jeśli masz niedużo kasy a chcesz meble atrakcyjne i sprytne. Jedziesz do Ikea. Ale wpisujesz sobie w tył głowy, że za 2-3 lata to już musisz myśleć nad nowymi meblami wink.gif bo te już nie będą atrakcyjne.
Owszem było by przesadą mówienie, że wszystkie meble mają kiepskie, bo jest też sporo dobrego materiału tam. Bo te ich droższe, które są robione z litego drewna zakładam, że wytrzymają długo. W przeciwieństwie to cienkiego fornirowanego osb.

Nie da się ukryć, że Ikea przoduje w rozwiązaniach i pomysłach na zagospodarowanie wnętrza.

Osobiście sklep Ikea polecam smile2.gif Bywam i kupuję.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:52
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza