![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: czw, 01 wrz 11 Nr użytkownika: 4,760 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witajcie moi mili!
Jako, że zacząłem meblować swoje nowe mieszkanie, zaczął przeczesywać pobliskie sklepy oraz internet. O ile w DG sklepy już chyba wszystkie przepatrzyłem, tak w sieci przeglądam i przeglądam i przeglądam... Trafiłem na sklep internetowy gdzie sprzedają meble z ikei -> http://www.taniutko.pl Czy ktoś z Was kupował kiedyś meble z ikei (np w IKEI ale też w tego typu sklepach)? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Czy ktoś z Was kupował kiedyś meble z ikei (np w IKEI ale też w tego typu sklepach)? Tego sklepu nie znam ale o produktach Ikei mam wyrobione zdanie - mam kilka ich rzeczy w domu i na tej podstawie uważam, że mają bardzo fajne rozwiązania ale meble są tandetne. Może i dość trwałe ale wyjątkowo szybko przestają wyglądać jak w katalogu (a to coś odejdzie a to tak się dobrudzi, że się nie da domyć itp.). IMHO warto tam kupować te ich przemyślane pierdółki czy różne "organizery" ale meble niekoniecznie. Warto też wspomnieć, że swego czasu sporo się pisało jak to Ikea "uwala" polskich (i nie tylko) producentów mebli (np. tutaj), ja m.in. dlatego tam już nie kupuję choć bywam podpatrując rozwiązania. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:03 |