IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Gry Online
kuba88
post sob, 07 lut 2009 - 17:53
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 1,371

Gracie może w jakieś ciekawe gry online typu (MMO)? Jeżeli tak to może polecicie jakieś ciekawe tytuły?

O to dwie gry, które według mnie warto zobaczyć, chociaż szczerze mówiąc to mamy pełno ciekawych gier online.

Hattrick.org

Najpopularniejszy manager piłkarski w internecie. Gra w to ponad 980 tys. ludzi w tym bardzo dużo Polaków. W lidze jest po 8 zespołów, mecze ligowe odbywają się co tydzień. Naprawdę hattrick bardzo wciąga. Powstało wiele innych menagerów, ale ten jest zdecydowanie najbardziej popularny.

Gangsters.pl

To polska gra kryminalna w której wcielasz się w rolę początkującego gangstera. Poznaj świat pełen przemocy, przekrętów oraz pięknych kobiet i hazardu. Co miesiąc rozdawane są ciekawe nagrody. Myślę, że to najlepsza gra spośród tych o fabule kryminalnej.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
yaku
post śro, 17 sie 2011 - 12:04
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 4,717

CYTAT
W traviana grałem przez prawie 2 edycje, strasznie wciąga...

ja grałam Rzymianami..ehhh ale teraz juz nie mam czasu i za diabła nie daję się wciągnąć:(
Poznałam w sumie bardzo wielu ludzi z calej Polski i spoza niej. Spotkalismy się całymi sojuszami : w Łodzi, w Dąbrowie, w Wiśle. Fajnie było ale to juz przeszłość , rzeczywistość mnie dopadła:p

--------------------

Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:16
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza