![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: śro, 07 mar 07 Nr użytkownika: 537 ![]() |
Zapraszam do nowej restauracji w DG przy ul. Sobieskiego. Będzie można w końcu smacznie zjeść w naszym mieście
![]() ![]() Oto MENU:http://www.facebook.com/RestauracjaKleopat...p;ref=fbx_albumhttp://www.facebook.com/RestauracjaKleopat...147201808635902 Ten post edytował Lanzarote czw, 26 sie 2010 - 13:33 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: pon, 18 lip 11 Skąd: Staszic Nr użytkownika: 4,717 Płeć: Kobieta ![]() |
A jak to sobie wyobrażacie naiwni konsumenci, że jak jest takie coś: Sushi za pół ceny" promocja: " 70% taniej sushi na wynos" to co dostajecie w tym sushi?
Urolowane g.... ja bym nigdy nie odważyła się nawet na to spojrzeć. Jako milośniczka sushi , które rolujemy czasem w domu z mężem dobrze wiem ile kosztują mnie składniki [ dobre składniki] a mimo to nigdy nie udało nam się osiągnąć takiego smaku jak serwują w dobrych suszarniach. Sądzę, że wielu z Was mnie poprze: wolę zjeść wyborne sushi w znakomitym otoczeniu niż w jakiejś niepewnej dziurze gdzie promocja goni promocję... na promocjach KAŻDY się juz przejechał. btw. eve tak zażarcie ich gnoisz , że pomyślałabym , ze masz coś osobistego.....czy to tylko taka frustracja z powodu braku kasy;p kiedys czytałam , że mieszkasz na redenie więc powinnaś się cieszyć , że w Twojej dzielnicy coś się dzieje....w końcu Origami Sushi to jest cos! Tedy wyjaśnij nam przyczynę Twojej nienawiści może wtedy wszyscy będziemy ich nienawidzić:XD -------------------- Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
btw. eve tak zażarcie ich gnoisz , że pomyślałabym , ze masz coś osobistego.....czy to tylko taka frustracja z powodu braku kasy;p kiedys czytałam , że mieszkasz na redenie więc powinnaś się cieszyć , że w Twojej dzielnicy coś się dzieje....w końcu Origami Sushi to jest cos! Tedy wyjaśnij nam przyczynę Twojej nienawiści może wtedy wszyscy będziemy ich nienawidzić:XD Czy Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Nigdzie nie napisałam, że sushi powinno być tanie jak kebab, bo zdaję sobie sprawę, że składniki trochę kosztują. Na pójście do nich także mnie stać. Może nie codziennie, ale jednak stać ![]() Ale z drugiej strony czy forum nie służy do wyrażania własnych przekonań....nawet jeżeli są niepopularne? Twoja wypowiedź pod moim i innych adresem to nie jest przekonanie ( chyba, że jesteś już przekonana, że jestem biedna i nie orientuje się w cenach sushi ) tylko pokaz pewnego ubytku w Twojej kulturze osobistej ![]() M.in takich że skoro tutaj nie jest Warszawa to jedzenie powinno być tańsze niż w Warszawie, bez względu na to jaki rodzaj kuchni oferuje, z jakich produktów i ich jakości. Nie wspominając o tym, że wiele osób po prostu uwielbia narzekać na ceny nie znając cen dostawców ![]() No mogłoby być chociaż w takich samych cenach ![]() Ten post edytował eve wto, 09 sie 2011 - 19:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:09 |