![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: śro, 07 mar 07 Nr użytkownika: 537 ![]() |
Zapraszam do nowej restauracji w DG przy ul. Sobieskiego. Będzie można w końcu smacznie zjeść w naszym mieście
![]() ![]() Oto MENU:http://www.facebook.com/RestauracjaKleopat...p;ref=fbx_albumhttp://www.facebook.com/RestauracjaKleopat...147201808635902 Ten post edytował Lanzarote czw, 26 sie 2010 - 13:33 |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Też mi różnica cenowa, 5 zł szok. W Warszawie gdzie restauracji które oferują taką kuchnię jak Origami jest pełno to, więc mogą sobie obniżać po parę zł na danym produkcie, a klient się zawsze znajdzie. Ciekawe jakby u nas w D.G. powstała restauracja gdzie za tatar z jajkiem i świeżym chlebkiem z masłem trzeba by zapłacić 55zł jak "U Fukiera" Magdy Gessler, to pewnie sporo by pisało że można sobie przecież samemu tatar za dychę zrobić ![]() Spójrz na to jak na 25% to Ci się może rozjaśni, że to spora różnica. |
|
|
![]()
Post
#3
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:57 |