![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Drodzy Panowie i drogie Panie, o ile takowe tu są..
W związku z faktem, że niezbędna jest mi i mojej narzeczonej sala weselna ![]() ![]() Oczywiście, chodzi mi o opinie zarówno osób które były uczestnikami wesel, jak i młodych (o ile takowi się tu znajdą), którzy organizowali wesele i mogą parę słów w tym temacie powiedzieć, jak to wygląda od kuchni. ![]() Mamy zamiar w tym tyg. wybrać się na mały rekonesans, więc wszelkie opinie będą mi niezmiernie pomocne. Na chwile obecną poza Shumą, w której nie ma interesujących nas terminów ![]() Co prawda w Catamaranie, nie ma zbytniego wyboru co do terminu ale też bierzemy ją pod uwagę. Zlokalizowaliśmy jeszcze godne obejrzenia lub w ogóle rozpatrzenia.. KEM, Astra, Impresja, Sala balowa Origami, Kotwica.. ![]() Ma ktoś inne propozycje z DG, lub miast ościennych (jak najbliżej DG) warte uwagi poza Maximem, Bea, Laguną, Wesele przewidywane na ok. 80os. , fajnie by było z możliwością noclegu dla kilkunastu osób. Mile widziane namiary na dobrego fotografa, filmowanie i zespół muzyczny, którego dało się będzie słuchać a i przede wszystkim porwie gości do tańca. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Ten post edytował kwintosz pon, 27 cze 2011 - 22:58 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Ceny w salach zaczynają się od 230zł w górę - oczywiście wszystko zależy od tego co jest w cenie. Najdroższa oczywiście w DG jest Shuma, a czy warta tej ceny - każdy będzie myślał inaczej.
Sal trochę w DG jest, aczkolwiek każda z sal ma swoje plusy i minusy, no a poza tym jakimś wielkim wyborem to nie możemy się pochwalić - jeśli szukamy także noclegów. Ja osobiście zdecydowałem się na Astrę. Na ostatnim etapie wyboru zostały Astra i Hotel Malta (dawny KEM). Miałem duże wątpliwości co wziąć, no ale jakąś decyzję trzeba podjąć. Czy to dobry wybór, to się okaże w przyszłym roku. Co do sali Balowej Origami na Redenie, co by nie powiedzieć sala naprawdę super, ale cena i to co w niej jest nie powala :/ W tej dziedzinie wypadają dużo gorzej niż konkurencja, w dodatku na chwilę obecną nie znajdziesz opinii co i jak bo to nowy lokal.. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: sob, 16 lip 11 Skąd: Szuflandia Nr użytkownika: 4,714 Płeć: Kobieta ![]() |
Ceny w salach zaczynają się od 230zł w górę - oczywiście wszystko zależy od tego co jest w cenie. Najdroższa oczywiście w DG jest Shuma, a czy warta tej ceny - każdy będzie myślał inaczej. Sal trochę w DG jest, aczkolwiek każda z sal ma swoje plusy i minusy, no a poza tym jakimś wielkim wyborem to nie możemy się pochwalić - jeśli szukamy także noclegów. Ja osobiście zdecydowałem się na Astrę. Na ostatnim etapie wyboru zostały Astra i Hotel Malta (dawny KEM). Miałem duże wątpliwości co wziąć, no ale jakąś decyzję trzeba podjąć. Czy to dobry wybór, to się okaże w przyszłym roku. Co do sali Balowej Origami na Redenie, co by nie powiedzieć sala naprawdę super, ale cena i to co w niej jest nie powala :/ W tej dziedzinie wypadają dużo gorzej niż konkurencja, w dodatku na chwilę obecną nie znajdziesz opinii co i jak bo to nowy lokal.. Pociągnę temat i powiem , że ceny zaczynają się od 200 zł:) Co do Shumy zgodzę się , że jest najdroższa 288 zł ... na ile atrakcyjne jest to menu ciezko powiedzieć dostałam orientacyjne menu i nikt nie był mi w stanie konkretnie odpowiedzieć czy takie menu pozostanie. Odwiedzilam również Impresję na Mydlicach ale Pan ze srogą miną mnie odstraszył hehehe Obecną Maltę (były KEM) kojarzę dobrze z przed kliku lat . Jedzenie bardzo dobre, obsługa kelnerska jak należy no nie było sie do czego doczepić ![]() ![]() Co do tej nowej sali Origami osobiście mogę coś na ten temat powiedzieć . W marcu koleżanka zaprosiła mnie tam na Dzień Kobiet ![]() ![]() ![]() W Astrze na żadnym przyjęciu nie byłam więc mogę bazować tylko na opiniach znajomych albo na tym co znajdę na necie. Ale sam wystrój nie jest bliski mojemu wymarzonemu przyjęciu ![]() ![]() Co wybiorę hm... dam znać ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:58 |