IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Sale weselne w Dąbrowie Górniczej
kwintosz
post pon, 27 cze 2011 - 22:54
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: MODERATOR
Nr użytkownika: 130
GG: 3030588 status gadu-gadu

Drodzy Panowie i drogie Panie, o ile takowe tu są..

W związku z faktem, że niezbędna jest mi i mojej narzeczonej sala weselna smile.gif, poszukuję opinii na temat sal zlokalizowanych w DG lub najbliższej okolicy. cool.gif

Oczywiście, chodzi mi o opinie zarówno osób które były uczestnikami wesel, jak i młodych (o ile takowi się tu znajdą), którzy organizowali wesele i mogą parę słów w tym temacie powiedzieć, jak to wygląda od kuchni. wink.gif

Mamy zamiar w tym tyg. wybrać się na mały rekonesans, więc wszelkie opinie będą mi niezmiernie pomocne.
Na chwile obecną poza Shumą, w której nie ma interesujących nas terminów sad.gif , jesteśmy otwarci na propozycje i chętnie wysłuchamy opinii o innych salach.
Co prawda w Catamaranie, nie ma zbytniego wyboru co do terminu ale też bierzemy ją pod uwagę. Zlokalizowaliśmy jeszcze godne obejrzenia lub w ogóle rozpatrzenia.. KEM, Astra, Impresja, Sala balowa Origami, Kotwica.. biggrin.gif

Ma ktoś inne propozycje z DG, lub miast ościennych (jak najbliżej DG) warte uwagi poza Maximem, Bea, Laguną,

Wesele przewidywane na ok. 80os. , fajnie by było z możliwością noclegu dla kilkunastu osób.

Mile widziane namiary na dobrego fotografa, filmowanie i zespół muzyczny, którego dało się będzie słuchać a i przede wszystkim porwie gości do tańca.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam

Ten post edytował kwintosz pon, 27 cze 2011 - 22:58

--------------------
"(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted

When you love a woman you tell her that she's the one (..)"
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
kwintosz
post nie, 31 lip 2011 - 13:34
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: MODERATOR
Nr użytkownika: 130
GG: 3030588 status gadu-gadu

Ceny w salach zaczynają się od 230zł w górę - oczywiście wszystko zależy od tego co jest w cenie. Najdroższa oczywiście w DG jest Shuma, a czy warta tej ceny - każdy będzie myślał inaczej.

Sal trochę w DG jest, aczkolwiek każda z sal ma swoje plusy i minusy, no a poza tym jakimś wielkim wyborem to nie możemy się pochwalić - jeśli szukamy także noclegów.

Ja osobiście zdecydowałem się na Astrę. Na ostatnim etapie wyboru zostały Astra i Hotel Malta (dawny KEM). Miałem duże wątpliwości co wziąć, no ale jakąś decyzję trzeba podjąć. Czy to dobry wybór, to się okaże w przyszłym roku.

Co do sali Balowej Origami na Redenie, co by nie powiedzieć sala naprawdę super, ale cena i to co w niej jest nie powala :/ W tej dziedzinie wypadają dużo gorzej niż konkurencja, w dodatku na chwilę obecną nie znajdziesz opinii co i jak bo to nowy lokal..

--------------------
"(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted

When you love a woman you tell her that she's the one (..)"

+Quote Post
involved
post sob, 06 sie 2011 - 12:53
Post #3

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 4,714

CYTAT(kwintosz @ nie, 31 lip 2011 - 13:34) *
Ceny w salach zaczynają się od 230zł w górę - oczywiście wszystko zależy od tego co jest w cenie. Najdroższa oczywiście w DG jest Shuma, a czy warta tej ceny - każdy będzie myślał inaczej.

Sal trochę w DG jest, aczkolwiek każda z sal ma swoje plusy i minusy, no a poza tym jakimś wielkim wyborem to nie możemy się pochwalić - jeśli szukamy także noclegów.

Ja osobiście zdecydowałem się na Astrę. Na ostatnim etapie wyboru zostały Astra i Hotel Malta (dawny KEM). Miałem duże wątpliwości co wziąć, no ale jakąś decyzję trzeba podjąć. Czy to dobry wybór, to się okaże w przyszłym roku.

Co do sali Balowej Origami na Redenie, co by nie powiedzieć sala naprawdę super, ale cena i to co w niej jest nie powala :/ W tej dziedzinie wypadają dużo gorzej niż konkurencja, w dodatku na chwilę obecną nie znajdziesz opinii co i jak bo to nowy lokal..

Pociągnę temat i powiem , że ceny zaczynają się od 200 zł:)
Co do Shumy zgodzę się , że jest najdroższa 288 zł ... na ile atrakcyjne jest to menu ciezko powiedzieć dostałam orientacyjne menu i nikt nie był mi w stanie konkretnie odpowiedzieć czy takie menu pozostanie.

Odwiedzilam również Impresję na Mydlicach ale Pan ze srogą miną mnie odstraszył hehehe

Obecną Maltę (były KEM) kojarzę dobrze z przed kliku lat . Jedzenie bardzo dobre, obsługa kelnerska jak należy no nie było sie do czego doczepić smile2.gif ale jak to wyglada na tą chwilę ... nie wypowiadam się smile2.gif

Co do tej nowej sali Origami osobiście mogę coś na ten temat powiedzieć . W marcu koleżanka zaprosiła mnie tam na Dzień Kobiet smile2.gif babiniec totalny 140 bab smile2.gif Cała impreza super zorganizowana . Liczne niespodzianki np. striptiz czy pokaz dziewczyn tańczących pool dance. Jedzenie bardzo dobre . Obsługa super. I ta sala .... gustownie i ze smakiem smile2.gif

W Astrze na żadnym przyjęciu nie byłam więc mogę bazować tylko na opiniach znajomych albo na tym co znajdę na necie. Ale sam wystrój nie jest bliski mojemu wymarzonemu przyjęciu smile2.gif poza tym wiadmomo oblegana sala i z terminami jak dla mnie nie za bardzo. Dla mnie ta sala jakaś taka ciemna się wydaje smile2.gif

Co wybiorę hm... dam znać smile2.gif
Pozdrawiam

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:58
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza