![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i pojawił się cennik na nowy sezon.
Wreszcie jest zróźnicowanie cen biletów w zależności od sektora - to dobrze. Natomiast ceny biletów i karnetów znów w górę - i to chyba już nie ok ![]() Chociaż ceny karnetów w przedsprzedaży wydają się ok - więc tragedii nie będzie ![]() Zobaczymy jak zadziała nowy system sprzedaży - czy 22.08 wytrzymają serwery ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i pojawił się cennik na nowy sezon. Wreszcie jest zróźnicowanie cen biletów w zależności od sektora - to dobrze. Natomiast ceny biletów i karnetów znów w górę - i to chyba już nie ok ![]() Chociaż ceny karnetów w przedsprzedaży wydają się ok - więc tragedii nie będzie ![]() Zobaczymy jak zadziała nowy system sprzedaży - czy 22.08 wytrzymają serwery ![]() Chyba żartujesz! Twoim zdaniem cena 190 zł za karnet w zielonej strefie to tanio??? Niech się pocałują w d...ę! Już mnie tam nie zobaczą! Niech się nażrą i wysrają tymi karnetami! Choćby cena w przedsprzedaży 160 zł to jest rozbój w biały dzień. Na wzmocnienia nie wydali praktycznie nic i tyle żądają? Raczej tłumów tam nie zobaczą i w sumie bardzo dobrze, bo powinno im to bokiem wyjść! Ten post edytował tomekl80 czw, 28 lip 2011 - 23:03 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Chyba żartujesz! Twoim zdaniem cena 190 zł za karnet w zielonej strefie to tanio??? Niech się pocałują w d...ę! Już mnie tam nie zobaczą! Niech się nażrą i wysrają tymi karnetami! Choćby cena w przedsprzedaży 160 zł to jest rozbój w biały dzień. Na wzmocnienia nie wydali praktycznie nic i tyle żądają? Raczej tłumów tam nie zobaczą i w sumie bardzo dobrze, bo powinno im to bokiem wyjść! Więc żegnamy ![]() Dla porównania - AZS Białystok 150zł, Muszynianka 150zł, BKS Aluprof 330zł(!), Łódź 250zł. Więc nie ma co narzekać. To już nie jest pierwsza liga gdzie bilet kosztował 5zł. -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Więc żegnamy ![]() tak samo mysle, moze to sposob na tzw selekcje cena...moze wreszcie chamstwo nie bedzie przylazic... bo wychodzilem z siebie chwilami na hali |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak samo mysle, moze to sposob na tzw selekcje cena...moze wreszcie chamstwo nie bedzie przylazic... bo wychodzilem z siebie chwilami na hali Właśnie takich ty Ęteligentnych troglodytów powinno się nie wpuszczać na halę, bo ciszę i spokój to możecie sobie robić, ale we własnym kiblu! Nie po to idę na mecz żeby siedzieć i milczeć jak idiota! Mówię tutaj o dzieciakach jak "szer" i "kamillll"! CYTAT(kamill) juz to pisalem kiedys. wszystko rozumiem ale są granice. nikt nie bedzie klął na cały regulator obok mnie, wyzywając kawkę, którego znam i szanuję. nie każdy ma prawo przeżywać jak chce. ma prawo przeżywać tak żeby nie przeszkadzać innym. Mam prawo krytykować Kawkę i ty mi tego ani nikomu nie zabronisz. To twoja sprawa, czy go szanujesz za to, że jako przeciętny WF'ista uczył cię podskoków i fikołków! Jakby nie był udziałowcem w klubie to już dawno wyleciałby na zbity p..k, ale nie, bo przecież on wie wszystko! Na ostatnim meczu sezonu kiedy zacząłem trąbić przez trąbkę koleś z pretensjami zwrócił się do mnie, żebym tak nie napier....ł tą trąbką. Właśnie takimi kibicami jesteście wy. Cicho i żeby nic wam nie przeszkadzało grzać siedzenia na hali. Żenada! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak samo mysle, moze to sposob na tzw selekcje cena...moze wreszcie chamstwo nie bedzie przylazic... bo wychodzilem z siebie chwilami na hali Właśnie takich ty Ęteligentnych troglodytów powinno się nie wpuszczać na halę, bo ciszę i spokój to możecie sobie robić, ale we własnym kiblu! Nie po to idę na mecz żeby siedzieć i milczeć jak idiota! Mówię tutaj o dzieciakach jak "szer" i "kamillll"! koleżko. żeby prowadzić dyskusję trzeba umieć czytać ze zrozumieniem. czy ja gdzieś napisałem że choidzi mi o ciszę i spokój? czy dla ciebie brak chamstwa i zachowania rodem z lasu to cisza i spokój? i jedna prośba internetowy cwaniaczku. licz się proszę ze słowami bo ja Cie nie obrażam. |
|
|
![]()
|
|
koleżko. żeby prowadzić dyskusję trzeba umieć czytać ze zrozumieniem. czy ja gdzieś napisałem że choidzi mi o ciszę i spokój? czy dla ciebie brak chamstwa i zachowania rodem z lasu to cisza i spokój? i jedna prośba internetowy cwaniaczku. licz się proszę ze słowami bo ja Cie nie obrażam. Nie napisałeś, ale tak można wywnioskować z twojego komentarza. Poza tym ludzie idą tam, aby się wyżyć po całym tygodniu pracy, ale każdy ma swój styl kibicowania. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:46 |