![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i pojawił się cennik na nowy sezon.
Wreszcie jest zróźnicowanie cen biletów w zależności od sektora - to dobrze. Natomiast ceny biletów i karnetów znów w górę - i to chyba już nie ok ![]() Chociaż ceny karnetów w przedsprzedaży wydają się ok - więc tragedii nie będzie ![]() Zobaczymy jak zadziała nowy system sprzedaży - czy 22.08 wytrzymają serwery ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
juz to pisalem kiedys. wszystko rozumiem ale są granice. nikt nie bedzie klął na cały regulator obok mnie, wyzywając kawkę, którego znam i szanuję. nie każdy ma prawo przeżywać jak chce. ma prawo przeżywać tak żeby nie przeszkadzać innym. Przeklinać nie można ale ja uważam, że krzyknąć w natłoku emocji 'zmień ją' już tak. Nie popadajmy w paranoje, że nawet chrząknąć nie będzie można. To nie snooker tylko siatkówka. Jednocześnie uważam, że Ty masz prawo zwrócić mu uwagę. Nie bądźmy aspołeczni i dajmy innym żyć i cieszyć się widowiskiem sportowym pełnym emocji. tak? zapytaj kogoś kto prowadzi np. pub. w jaki sposób zrobić wstępną selekcję klientów żeby zmniejszyć ryzyko syfu, zadym i niszczenia mienia. przykro mi że mieszkamy w takim kraju. btw. nie wrzucam wszystkich do jednego wora Selekcja przez cenę piwa czy wstępu do lokalu to ucieczka i droga na skróty i moim zdaniem nie tak to powinno wyglądać. Nieraz widziałem w Kashmirze w Sosnowcu gdzie wjazd kosztuje 25zł a piwo 15zł buraków szukających zaczepki. A np. w takim Raju Korników w DG gdzie jest sporo taniej spokój i kultura. pieprzenie. ja nie narzekam. jaka akcyza? vat o 1% to taka różnica? Może ta akcyza stanowiąca blisko 40% ceny paliwa? Podwyżki vatu i akcyzy to kwestia czasu. Obstawiam, że po wyborach nas to spotka. A jak nie narzekasz to się cieszę. Dość już mam malkontentów, którzy wiecznie narzekają. Ale to forum mnie zaskakuje w drugą stronę. Co podwyżka cen biletów, karnetów to zadowoleni. Połowa ma karnety z pracy, od znajomych ( bo w CSiRze na lewo idzie tyle karnetów, że to głowa mała) ale lansik na forum musi być. Nie twierdzę, że w Twoim przypadku tak jest. Tylko mówię ogólnie. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
juz to pisalem kiedys. wszystko rozumiem ale są granice. nikt nie bedzie klął na cały regulator obok mnie, wyzywając kawkę, którego znam i szanuję. nie każdy ma prawo przeżywać jak chce. ma prawo przeżywać tak żeby nie przeszkadzać innym. Przeklinać nie można ale ja uważam, że krzyknąć w natłoku emocji 'zmień ją' już tak. Nie popadajmy w paranoje, że nawet chrząknąć nie będzie można. To nie snooker tylko siatkówka. Jednocześnie uważam, że Ty masz prawo zwrócić mu uwagę. Nie bądźmy aspołeczni i dajmy innym żyć i cieszyć się widowiskiem sportowym pełnym emocji. zgadzamy się. mnie drażni jedynie chamówa. Połowa ma karnety z pracy, od znajomych ( bo w CSiRze na lewo idzie tyle karnetów, że to głowa mała) ale lansik na forum musi być. Nie twierdzę, że w Twoim przypadku tak jest. Tylko mówię ogólnie. ja swój karnet kupowałem sam i to samo zrobię w tym sezonie. i jestem zdania że jak się komuś coś nie podoba to ma wolny wybór. po prostu nie kupować i nie przychodzić. pieprzeniem nic nie zmieni. chcemy mieć dobrze, to miejmy w tym swój udział. nic nie bierze się z niczego. pomijam, że zarząd spółki jest jaki jest i nie raz pokazały te nazwiska że nie warto w nich inwestować. jest jak jest. dla mnie cena jest akceptowalna. fajnie by było tylko jakby ta kasa poszła na coś co wszyscy odczujemy... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:59 |