![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i pojawił się cennik na nowy sezon.
Wreszcie jest zróźnicowanie cen biletów w zależności od sektora - to dobrze. Natomiast ceny biletów i karnetów znów w górę - i to chyba już nie ok ![]() Chociaż ceny karnetów w przedsprzedaży wydają się ok - więc tragedii nie będzie ![]() Zobaczymy jak zadziała nowy system sprzedaży - czy 22.08 wytrzymają serwery ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hala sportowa to nie teatr... Szkoda że o tym zapominacie. Tu są emocje i dopóki nie ma wulgaryzmów to każdy ma prawo przeżywać mecz jak chce! Nie każdy jest Kamilll taki jak Ty opanowany, że aż do przesady.
A twierdzenie, że tylko ludzie mniej zamożni to chamy to czysty snobizm typowy dla bukietów i nowobogackich. Mam nadzieję, że takich na hali będzie coraz mniej! ![]() PS. Jak podniosą znowu VAT, akcyze i zdrożeje paliwo to mam nadzieję, że nie będziecie narzekać bo przecież gdzie indziej jest drożej! Ten post edytował Kamil_ pią, 29 lip 2011 - 21:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hala sportowa to nie teatr... Szkoda że o tym zapominacie. Tu są emocje i dopóki nie ma wulgaryzmów to każdy ma prawo przeżywać mecz jak chce! Nie każdy jest Kamilll taki jak Ty opanowany, że aż do przesady. juz to pisalem kiedys. wszystko rozumiem ale są granice. nikt nie bedzie klął na cały regulator obok mnie, wyzywając kawkę, którego znam i szanuję. nie każdy ma prawo przeżywać jak chce. ma prawo przeżywać tak żeby nie przeszkadzać innym. A twierdzenie, że tylko ludzie mniej zamożni to chamy to czysty snobizm typowy dla bukietów i nowobogackich. Mam nadzieję, że takich na hali będzie coraz mniej! ![]() tak? zapytaj kogoś kto prowadzi np. pub. w jaki sposób zrobić wstępną selekcję klientów żeby zmniejszyć ryzyko syfu, zadym i niszczenia mienia. przykro mi że mieszkamy w takim kraju. btw. nie wrzucam wszystkich do jednego wora PS. Jak podniosą znowu VAT, akcyze i zdrożeje paliwo to mam nadzieję, że nie będziecie narzekać bo przecież gdzie indziej jest drożej! pieprzenie. ja nie narzekam. jaka akcyza? vat o 1% to taka różnica? Ten post edytował kamillll sob, 30 lip 2011 - 10:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:15 |