![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: pon, 29 wrz 03 Nr użytkownika: 23 ![]() |
WidzĘ, Że ten temat jeszcze nie byŁ poruszany.
Co lubicie oglĄdaĆ? Ja byŁam wczoraj na przedpremierowym pokazie Dogville. I muszĘprzyznaĆ, Że ten film wbiŁ mnie w fotel (jak zresztĄ wszystkie zrobione przez von Triera). Co prawda trzeba sobie na niego zarezerwowaĆ sporo czeasu (peŁna wersja to 3 godziny), ale warto. Von Trier po raz kolejny w swoim kpiarsko-perwesyjnym stylu pokazuje ludzkie uczucia i sŁaboŚci. ZresztĄ sam film jest niezwykŁy - montaŻ 'klatka w klatkĘ', teatralne dekoracje, narrator. WiĘc jeŚli macie ochotĘna trochĘkina zmuszajĄcego do przemyŚleĹ, to pĘdzcie do kina jak tylko bĘdzie okazja :-) Pozdrawiam Ania |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Aniu => To byŁ "PrzekrĘt" i Brad Pitt graŁ tam rolĘcygaĹskiego boksera.
Spawn => NaprawdĘmnie to nie interesuje, jakĄ karierĘpolitycznĄ robi Terminator. Mimo wszystko ŻyczĘmu Żeby siĘwykazaŁ lepiej niŻ nasz "prezydent". -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:07 |