![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cześć, po powrocie z Majówki nad morzem wydaje mi się, że nie będę miał jak pić piwa, które mi bardzo posmakowało
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 98 Dołączył: śro, 03 wrz 08 Nr użytkownika: 1,438 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Jest też w Tesco, tyle, że niestety w dąbrowskim (w każdym razie w tym na Redenie) nie widziałem... W dużych TESCO jest. Np. w Tychach i Katowicach - cena różnie - od 4,5 zł do nawet 6,5zł. CYTAT Piwo Zawiercie, Browar na Jurze - gdzie to mogę dostać? Przeczytaj wątek od początku - tam podałem namiary na to piwo. CYTAT Znalazłem FRUGO w dwóch smakach (kolor żółty i fioletowy - polecam ten pierwszy) w sklepiku w Strzemieszycach Wielkich na Ul. Majewskiego zaraz przy strzeżonym przejeżdzie kolejowym. Co do ceny, powiedziałbym że akurat. 2 zł. W wielu sklepach w Strzemieszycach widuję FRUGO ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:37 |