![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: czw, 05 maj 11 Nr użytkownika: 4,611 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
myślę, że już czas aby założyć ten temat. Jeżeli ktoś ma jakieś informacje jakie zmiany zajdą w składzie MKSu to piszcie. Z tego co ja się zorientowałem to Mariusz Piotrkowski został zwolniony z MKSu. Moim zdaniem błąd, bo na pewno zawalił mecze w play off ale dał nam drugie miejsce w tabeli punktując niejednokrotnie ponad 20 pkt. Uważam, że ma talent i spore ogranie. Potrafi sobie radzić z zawodnikami wyższymi i silniejszymi fizycznie. No ale cóż, to wybór trenera. Uważam również, że Lisewskiego będą chcieli ściągnąć do Torunia i może dojść do takie transferu. To chyba tyle. pzdr |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: wto, 19 lip 11 Nr użytkownika: 4,719 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Coraz częściej słychać, że faktycznie Marek Piechowicz dał się omamić mitom nowego szkoleniowca Siarki, jeśli więc to prawda to trudno, niech mu się wiedzie ale coś mi się wydaje że pierwszych skrzypiec grał nie będzie a i do ławki przyzwyczaić będzie się musiał. U nas pozostając miałby szansę wielu udowodnić, że ławka to nie miejsce dla niego a i liderować grupie zawodników potrafi i dorósł już do poważnych wyzwań. Ale dosyć już o Marku bo przypomina mi się serial ubiegłoroczny z zabawą w stylu gonimy króliczka - gdzie zagra Piechowicz - trochę to irytujące , że doceniany zawodnik i ten któremu na pewno zaoferowano by więcej po odejściu Lisa i Basińskiego, tak kaprysi i szuka nowego - no cóż powodzenia ale na TBL jeszcze w pierwszym składzie to ani sił ani umiejętności nie ma.
Zmieniając nie zasadniczo temat - to pytam wszystkich - kto jeszcze do MKS - czy naprawdę o żadnym kolejnym transferze poza Morawcem nie można jeszcze mówić że jest pewny!!???? Może naprawdę jest kiepsko z ofertą naszego MKS-u, inni się zbroją okrutnie a my - czyżby II liga????? Oby nie.............. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:03 |