![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Drodzy Panowie i drogie Panie, o ile takowe tu są..
W związku z faktem, że niezbędna jest mi i mojej narzeczonej sala weselna ![]() ![]() Oczywiście, chodzi mi o opinie zarówno osób które były uczestnikami wesel, jak i młodych (o ile takowi się tu znajdą), którzy organizowali wesele i mogą parę słów w tym temacie powiedzieć, jak to wygląda od kuchni. ![]() Mamy zamiar w tym tyg. wybrać się na mały rekonesans, więc wszelkie opinie będą mi niezmiernie pomocne. Na chwile obecną poza Shumą, w której nie ma interesujących nas terminów ![]() Co prawda w Catamaranie, nie ma zbytniego wyboru co do terminu ale też bierzemy ją pod uwagę. Zlokalizowaliśmy jeszcze godne obejrzenia lub w ogóle rozpatrzenia.. KEM, Astra, Impresja, Sala balowa Origami, Kotwica.. ![]() Ma ktoś inne propozycje z DG, lub miast ościennych (jak najbliżej DG) warte uwagi poza Maximem, Bea, Laguną, Wesele przewidywane na ok. 80os. , fajnie by było z możliwością noclegu dla kilkunastu osób. Mile widziane namiary na dobrego fotografa, filmowanie i zespół muzyczny, którego dało się będzie słuchać a i przede wszystkim porwie gości do tańca. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Ten post edytował kwintosz pon, 27 cze 2011 - 22:58 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: wto, 13 paź 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 3,495 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli z noclegami to Hotel Malta (dawny KEM). Mieliśmy tam wesele w maju 2010r. i jesteśmy zadowoleni. Żarcie, obsługa bez zastrzeżeń, alkohol i napoje bez ograniczeń. Goście nocujący mogli korzystać z pokojów już od rana. Na pokoje był rabat. Wyjatkowo sympatyczny menago z którym dało się wszystko załatwić. Ale jak jest teraz to musisz sam sprawdzić.
-------------------- MKS ON TOUR! >>> 20140km
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:58 |