IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Sale weselne w Dąbrowie Górniczej
kwintosz
post pon, 27 cze 2011 - 22:54
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: MODERATOR
Nr użytkownika: 130
GG: 3030588 status gadu-gadu

Drodzy Panowie i drogie Panie, o ile takowe tu są..

W związku z faktem, że niezbędna jest mi i mojej narzeczonej sala weselna smile.gif, poszukuję opinii na temat sal zlokalizowanych w DG lub najbliższej okolicy. cool.gif

Oczywiście, chodzi mi o opinie zarówno osób które były uczestnikami wesel, jak i młodych (o ile takowi się tu znajdą), którzy organizowali wesele i mogą parę słów w tym temacie powiedzieć, jak to wygląda od kuchni. wink.gif

Mamy zamiar w tym tyg. wybrać się na mały rekonesans, więc wszelkie opinie będą mi niezmiernie pomocne.
Na chwile obecną poza Shumą, w której nie ma interesujących nas terminów sad.gif , jesteśmy otwarci na propozycje i chętnie wysłuchamy opinii o innych salach.
Co prawda w Catamaranie, nie ma zbytniego wyboru co do terminu ale też bierzemy ją pod uwagę. Zlokalizowaliśmy jeszcze godne obejrzenia lub w ogóle rozpatrzenia.. KEM, Astra, Impresja, Sala balowa Origami, Kotwica.. biggrin.gif

Ma ktoś inne propozycje z DG, lub miast ościennych (jak najbliżej DG) warte uwagi poza Maximem, Bea, Laguną,

Wesele przewidywane na ok. 80os. , fajnie by było z możliwością noclegu dla kilkunastu osób.

Mile widziane namiary na dobrego fotografa, filmowanie i zespół muzyczny, którego dało się będzie słuchać a i przede wszystkim porwie gości do tańca.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam

Ten post edytował kwintosz pon, 27 cze 2011 - 22:58

--------------------
"(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted

When you love a woman you tell her that she's the one (..)"
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
kamillll
post wto, 28 cze 2011 - 00:06
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 1,319

Zacisze w Ząbkowicach...
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:43
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza