![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: pią, 01 kwi 11 Nr użytkownika: 4,557 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Działalność Forum Młodych PiS polegać będzie m.in. na:
Promowaniu historii regionu i naszego miasta Wsparciu młodych ludzi na rynku pracy
Powód Edycji: Mod. Temat przeniesiony
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
21 czerwca 2011 o godz. 17.00 w Audytorium Maximum odbędzie się spotkanie z posłem Antonim Macierewiczem zatytułowane "Polska. Katastrofa smoleńska".
Spotkanie jest częścią cyklu "Poznaj swojego posła, w ramach którego studenci WSB mają okazję spotkać polityków wszystkich ugrupowań obecnych na polskiej scenie politycznej. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
21 czerwca 2011 o godz. 17.00 w Audytorium Maximum odbędzie się spotkanie z posłem Antonim Macierewiczem zatytułowane "Polska. Katastrofa smoleńska". Spotkanie jest częścią cyklu "Poznaj swojego posła, w ramach którego studenci WSB mają okazję spotkać polityków wszystkich ugrupowań obecnych na polskiej scenie politycznej. Dzisiaj wyczytałem, że WSB jest uczelnią otwartą na różne poglądy, no proszę po 15 latach w końcu dotarło – brawo, czyżby nowa strategia marketingowa? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Spotkanie jest częścią cyklu "Poznaj swojego posła, w ramach którego studenci WSB mają okazję spotkać polityków wszystkich ugrupowań obecnych na polskiej scenie politycznej. Ciekawe dla ilu studentów z WSB Pan Macierewicz jest ich posłem? Czyżby startował z naszego bądź jakiegoś ościennego okręgu? |
|
|
![]()
|
|
Spotkanie jest częścią cyklu "Poznaj swojego posła, w ramach którego studenci WSB mają okazję spotkać polityków wszystkich ugrupowań obecnych na polskiej scenie politycznej. Ciekawe dla ilu studentów z WSB Pan Macierewicz jest ich posłem? Czyżby startował z naszego bądź jakiegoś ościennego okręgu? Tak podobnie jak Janusz Palikot, Jarosław Gowin, Joanna Kluzik-Rostkowska, Krzysztof Kwiatkowski, Andrzej Celiński i Marek Migalski. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Spotkanie jest częścią cyklu "Poznaj swojego posła, w ramach którego studenci WSB mają okazję spotkać polityków wszystkich ugrupowań obecnych na polskiej scenie politycznej. Ciekawe dla ilu studentów z WSB Pan Macierewicz jest ich posłem? Czyżby startował z naszego bądź jakiegoś ościennego okręgu? Tak podobnie jak Janusz Palikot, Jarosław Gowin, Joanna Kluzik-Rostkowska, Krzysztof Kwiatkowski, Andrzej Celiński i Marek Migalski. Widocznie w naszym okręgu nie ma posłów wartych zaproszenia ![]() |
|
|
![]()
|
|
Spotkanie jest częścią cyklu "Poznaj swojego posła, w ramach którego studenci WSB mają okazję spotkać polityków wszystkich ugrupowań obecnych na polskiej scenie politycznej. Ciekawe dla ilu studentów z WSB Pan Macierewicz jest ich posłem? Czyżby startował z naszego bądź jakiegoś ościennego okręgu? Tak podobnie jak Janusz Palikot, Jarosław Gowin, Joanna Kluzik-Rostkowska, Krzysztof Kwiatkowski, Andrzej Celiński i Marek Migalski. Widocznie w naszym okręgu nie ma posłów wartych zaproszenia ![]() Dokładnie tak - posłowie z naszego okręgu nie odgrywają jakiś ważnych ról na scenie politycznej, nie widać ich w mediach nie mają takiej charyzmy i osobowości jak w/w Dlatego dzisiaj WSB będzie się grzała w blasku i sławie Posła Macierewicza |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dlatego dzisiaj WSB będzie się grzała w blasku i sławie Posła Macierewicza a to dobre ![]() blasku i sławie ![]() ciekawe czy jego też przebadają tak jak prezesa ![]() bo przydałoby się ![]() Chodziło Ci o badanie wariografem, To nie prezes to Krzysiek Stachowicz Nie pamiętasz? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:58 |