![]() |
![]() |
![]()
|
|
UŻYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: czw, 12 lut 09 Skąd: Center ! Nr użytkownika: 3,192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Może już ktoś słyszał coś o ewentualnych wzmocnieniach ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
CYTAT ...
Dużo wcześniej sportowa prasa informowała o przejściu do Dąbrowy Górniczej drugiej Belgijki z Centrostalu Bydgoszcz, 22 letniej Charlotte Leys, Natalii Nuszel z Atomu Trefla Sopot, czy kontrakty z tymi zawodniczkami są już podpisane? - Tak potwierdzam, mogę powiedzieć, że zespół jest już dopięty, tak na sto procent. Oprócz tych zawodniczek co pan wymienił do zespołu z Tauronu MKS-u dołączy z mieleckiej Stali Dorota Ściurka, z Łodzi Katarzyna Zaroślińska. Jako ciekawostkę powiem, że do zespołu powraca Kasia Urban z siatkówki plażowej, powraca na halę i będzie z nami trenować. Zanosi się na to, że w sezonie 2011/2012 Tauron MKS Dąbrowa Górnicza będzie posiadał bardzo długą ławkę. - Tak, w nowym sezonie będziemy mieć piętnaście dziewczyn. ... Źródło: Strefa Siatkówki Ten post edytował szer wto, 14 cze 2011 - 19:53 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pozwolę sobie skomentować niektóre wypowiedzi prezesa
![]() CYTAT Przyszła niestety kontuzja, nie było zastępstwa, a Matea Ikić na tej pozycji nie do końca się sprawdziła, gdyż była to dla niej nowa rola na boisku, nie można też było od niej więcej wymagać w takiej niekomfortowej sytuacji. Wydaje mi się, że Matea grała w reprezentacji Chorwacji na tej pozycji, więc nie do końca to prawda ![]() CYTAT Wydawać się może, że skompletowaliśmy równy zespół. Na każdej pozycji będzie bardzo mocna zmienniczka, myślę, że to może spowodować, że w tych decydujących momentach będziemy mocni. No proszę - jak dla mnie to na środku mamy jedną mocną zawodniczkę i dwie średnie. Tu spodziewałem się wzmocnienia. Ale nie ma ![]() CYTAT Przyjęliśmy również trenera, może powiem inaczej, jesteśmy w trakcie dogrywania kontraktu z osobą odpowiedzialną za przygotowanie motoryczne, także każda z zawodniczek będzie miała przygotowywany trening bezpośrednio pod siebie, trening indywidualny jeżeli chodzi o wytrzymałość i siłę. Myślę, że to sprawi, ze dobra forma będzie przez cały sezon i na najważniejsze końcowe momenty. To jednak trener Kawka ma jeszcze jakieś braki ![]() CYTAT Mam jedynie nadzieję, że PlusLiga Kobiet będzie mocna, ciekawa i przyniesie dużo sportowych emocji dla kibiców siatkarskich. Zgadzam się - liczę, że w końcu zagramy w finale!!! Czego nam, kibicom, oraz całemu zespołowi życzę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:44 |