![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: pon, 29 wrz 03 Nr użytkownika: 23 ![]() |
WidzĘ, Że ten temat jeszcze nie byŁ poruszany.
Co lubicie oglĄdaĆ? Ja byŁam wczoraj na przedpremierowym pokazie Dogville. I muszĘprzyznaĆ, Że ten film wbiŁ mnie w fotel (jak zresztĄ wszystkie zrobione przez von Triera). Co prawda trzeba sobie na niego zarezerwowaĆ sporo czeasu (peŁna wersja to 3 godziny), ale warto. Von Trier po raz kolejny w swoim kpiarsko-perwesyjnym stylu pokazuje ludzkie uczucia i sŁaboŚci. ZresztĄ sam film jest niezwykŁy - montaŻ 'klatka w klatkĘ', teatralne dekoracje, narrator. WiĘc jeŚli macie ochotĘna trochĘkina zmuszajĄcego do przemyŚleĹ, to pĘdzcie do kina jak tylko bĘdzie okazja :-) Pozdrawiam Ania |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 78 Dołączył: nie, 05 paź 03 Nr użytkownika: 26 ![]() |
CzeŚĆ Aniu
Czy thriller i komedia - niekoniecznie.Nie ograniczam sie do oglĄdania tego typu filmÓw ![]() ![]() Co do Al'a Pacino to bardzo chĘtnie obejrzaŁbym Rekuta( chociaŻ BezsennoŚĆ-chyba jeden z jego ostatnich filmÓw niespecjalnie do mnie trafiŁ, ale to moje prywatne zdanie). ![]() Na temat Bruce'a WszechmogĄcego SŁyszaŁem juŻ wiele opinii,Że nieŚmieszny-Że Śmieszny,Że ciekawy-Że nudny.Z tego co widziaŁem po reklamach nic by siĘnie staŁo gdybym go sobie zobaczyŁ,ale w kinach juŻ chyba nie grajĄ-pozostaje mi zatem komp ![]() ![]() Stacje Tele5 kojarzy mi siĘbardziej z telenowelĄ brazylijskĄ Luz Concitas,dlatego omijam jĄ na moim pilocie.....ale skoro znalazŁaŚ tam takiego rodzynka, nie pozostaje mi nic innego jak uruchomiĆ w czwartek o 20.00 Tele(5)wizora ![]() ![]() POZDRAWIAM adzime |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:06 |