![]() |
![]() |
![]()
|
|
UŻYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: czw, 12 lut 09 Skąd: Center ! Nr użytkownika: 3,192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Może już ktoś słyszał coś o ewentualnych wzmocnieniach ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 24 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,564 Płeć: Mężczyzna ![]() |
O ile dobrze napisali cyt: Negocjacje ciągle trwają – przekonuje prezes MKS-u Robert Koćma. – Poszukujemy nowych siatkarek, rozmawiamy i podpisujemy kolejne umowy. Trzon zespołu zostaje, ale szukamy jeszcze dwóch przyjmujących i rozgrywającej na krajowym podwórku. Rozmowy są jednak zaawansowane i wciągu kilku dni powinno być już wszystko jasne.
Są do wzięcia 2 Śliwki :-) A przede wszystkim Szanowny Panie Prezesie, Wiceprezesie, Sponsorzy i wszyscy Ci co zależy dobro klubu, nic NIE piszecie o trenerze!!!! W DĄBROWIE POTRZEBA DOBREGO TRENERA DOBRE TRANSFERY ZNOWU PÓJDĄ NA MARNE PRZY P. KAWCE I TEJ JEGO FILOZOFII DOBREJ GRY NA KONIEC SEZONU. WZNIEŚCIE SIĘ PONAD UKŁADY TOWARZYSKIE I ZAKONTRAKTUJCIE WRESZCIE PORZĄDNEGO TRENERA, BO Z OBECNYM TO EFEKT WYPALENIA DRUŻYNY I RACZEJ NIE BĘDZIE SUKCESÓW - CHYBA ŻE ZA TAKOWY UZNAMY NAJLEPSZĄ CZWÓRKĘ ![]() UCZMY SIĘ NA BŁĘDACH - UMIEJMY WYCIĄGAĆ WNIOSKI - INWESTUJMY PIENIĄDZE Z GŁOWĄ |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: pon, 01 paź 07 Nr użytkownika: 819 Płeć: Mężczyzna ![]() |
O ile dobrze napisali cyt: Negocjacje ciągle trwają – przekonuje prezes MKS-u Robert Koćma. – Poszukujemy nowych siatkarek, rozmawiamy i podpisujemy kolejne umowy. Trzon zespołu zostaje, ale szukamy jeszcze dwóch przyjmujących i rozgrywającej na krajowym podwórku. Rozmowy są jednak zaawansowane i wciągu kilku dni powinno być już wszystko jasne. Są do wzięcia 2 Śliwki :-) A przede wszystkim Szanowny Panie Prezesie, Wiceprezesie, Sponsorzy i wszyscy Ci co zależy dobro klubu, nic NIE piszecie o trenerze!!!! W DĄBROWIE POTRZEBA DOBREGO TRENERA DOBRE TRANSFERY ZNOWU PÓJDĄ NA MARNE PRZY P. KAWCE I TEJ JEGO FILOZOFII DOBREJ GRY NA KONIEC SEZONU. WZNIEŚCIE SIĘ PONAD UKŁADY TOWARZYSKIE I ZAKONTRAKTUJCIE WRESZCIE PORZĄDNEGO TRENERA, BO Z OBECNYM TO EFEKT WYPALENIA DRUŻYNY I RACZEJ NIE BĘDZIE SUKCESÓW - CHYBA ŻE ZA TAKOWY UZNAMY NAJLEPSZĄ CZWÓRKĘ ![]() UCZMY SIĘ NA BŁĘDACH - UMIEJMY WYCIĄGAĆ WNIOSKI - INWESTUJMY PIENIĄDZE Z GŁOWĄ bamicz- jestem jak najbardziej Za tym , by zmienić trenera. 3 Dobre zawodniczki, które grały w naszym zespole ( Mati , Lucie, Ela ) odchodzą . jakby nie można było ich zatrzymać i w oparciu o nie i te które pozostają w klubie budować nowy zespół. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bamicz- jestem jak najbardziej Za tym , by zmienić trenera. 3 Dobre zawodniczki, które grały w naszym zespole ( Mati , Lucie, Ela ) odchodzą . jakby nie można było ich zatrzymać i w oparciu o nie i te które pozostają w klubie budować nowy zespół. Ja myślę, że problemem w tym zespole jest trener, który nie toleruje dziewczyn z "mocnym" charakterem. Po pierwszym meczu sezonu byłem mocno zafascynowany Mateą, która jak dla mnie grała fenomenalnie jak na naszą ligę - moim zdaniem wtedy była najlepszą przyjmującą. Przyjęcie w punkt, mocna zagrywka z wyskoku i w ataku waliła z każdej piłki sytuacyjnej pełną parą. Nie jestem w "środku" zespołu i nie wiem co tam się dzieje ale Ikić z pierwszych meczy a Ikić z końca sezonu to 2 różne zawodniczki. Wcale się nie zdziwię, jeżeli z tego samego powodu (wyrazisty charakter) pożegnamy się z Elą. Sezon zapowiada się znów interesująco więc poczekajmy - nie ma co oceniać transferów na wyrost. Pamiętam jak dziś jak co niektórzy koledzy przed tym sezonem oceniali, że MKS z takim składem będzie się bronił przed spadkiem - a było blisko pudła ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:36 |