![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 57 Dołączył: sob, 12 wrz 09 Nr użytkownika: 3,452 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No ja nie wiem czy to byłby dobry pomysł zastąpić autobusami. Co z tego że jadą po tej samej trasie. A już grandą jest pisanie o 140 czy 637 które zawsze jeżdzą krótkie. Więc biorąc pod uwagę ludzi jadących autobusem i jeszcze do tego wszystkich co jechali by tramwajem to byłby chyba meksyk. Chyba że te linie obsłubiwały by Solarisy 18m. chociaż i tak ciężko , a póki co u nas takowego brak.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 173 Dołączył: nie, 10 sie 08 Skąd: Strzemieszyce Wielkie Nr użytkownika: 1,404 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No ja nie wiem czy to byłby dobry pomysł zastąpić autobusami. Co z tego że jadą po tej samej trasie. A już grandą jest pisanie o 140 czy 637 które zawsze jeżdzą krótkie. Więc biorąc pod uwagę ludzi jadących autobusem i jeszcze do tego wszystkich co jechali by tramwajem to byłby chyba meksyk. Chyba że te linie obsłubiwały by Solarisy 18m. chociaż i tak ciężko , a póki co u nas takowego brak. Jakby zlikwidować tramwaje to by zostało tyle kasy, że można by spokojnie kupić rocznie kilka jak nie kilkanaście nowych autobusów. PS Ja nie jeżdżę ani autobusami ani tramwajami, ale tylko te drugie uprzykrzają mi życie kiedy jadę samochodem, przez te swoje torowiska. Ten post edytował aston czw, 02 cze 2011 - 21:01 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ja nie jeżdżę ani autobusami ani tramwajami, ale tylko te drugie uprzykrzają mi życie kiedy jadę samochodem, przez te swoje torowiska. Patrz, a osoby jadące tylko tramwajami mogą stwierdzić, że kierowcy samochodów uprzykrzają im życie przez te swoje przejazdy na torowiskach... Tak jak mówiłem - osoby, które nie mają do czynienia z tramwajami się wypowiadają na ten temat... Gdybyś nie miał samochodu i był zmuszony korzystać z komunikacji miejskiej to inaczej byś śpiewał -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:44 |