![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: wto, 24 maj 11 Nr użytkownika: 4,651 Płeć: Mężczyzna Skype: jwszaman ![]() |
ZNOWU W POLSCE - DĄBROWA-GÓRNICZA
MISTRZ:BIOENERGOTERAPEUTA-RADIESTETA-MAGNETYZER JAN WROBLEWSKI - CZŁOWIEK-MAGNES UZDRAWIA:centralny układ nerwowy,emocjonalny,stresy,które wpływają na ogólny stan zdrowia. Usuwa stany zapalne:trzustki,wątroby,tarczycy,prostaty,mięśniaki. Uzdrawia ze zdjęcia Radiestezyjna ocena pomieszczeń mieszkalnych. Masaż manualny kregosłupa ,usuwanie bólu. Kontakt telefoniczny: 515-423-533 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nawet cech mają Mistrzowie założony: http://www.bioenergoterapia-cech.neostrada...a_czlonkow.html
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nawet cech mają Mistrzowie założony: http://www.bioenergoterapia-cech.neostrada...a_czlonkow.html Niedługo i prostytutki będą miały cech, ktoś wyobraża sobie program nauki i egzamin czeladniczy? Zaczynam wątpić, czy żyję w XXI wieku... IMO coś wspaniałego, przecie nikt nie lubi stać w kolejce do lekarza, czekać na termin etc. a tak tylko zrobi sobie zdjęcie, prześle, dostanie diagnoza i automatycznie zostanie uzdrowiony. Nie sądziłem, że tak perfekcyjnie zostanie przeprowadzona reforma służby zdrowia przez Panią Kopacz ![]() CYTAT zeby załozyc odpromienniki. bardzo ciekawe, może Pan opisać zasadę działania ów od promienników? jakie zjawisko wykorzystują? Ten post edytował xMarcinx pią, 27 maj 2011 - 10:26 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: wto, 24 maj 11 Nr użytkownika: 4,651 Płeć: Mężczyzna Skype: jwszaman ![]() |
Nawet cech mają Mistrzowie założony: http://www.bioenergoterapia-cech.neostrada...a_czlonkow.html Niedługo i prostytutki będą miały cech, ktoś wyobraża sobie program nauki i egzamin czeladniczy? Zaczynam wątpić, czy żyję w XXI wieku... IMO coś wspaniałego, przecie nikt nie lubi stać w kolejce do lekarza, czekać na termin etc. a tak tylko zrobi sobie zdjęcie, prześle, dostanie diagnoza i automatycznie zostanie uzdrowiony. Nie sądziłem, że tak perfekcyjnie zostanie przeprowadzona reforma służby zdrowia przez Panią Kopacz ![]() CYTAT zeby załozyc odpromienniki. bardzo ciekawe, może Pan opisać zasadę działania ów od promienników? jakie zjawisko wykorzystują? Kolego idz na kurs Malopolski Cech Bioenergoterapeutów i Radiestetow w Krakowie,tam wszystko sie dowiesz.sprawdzą Twoje predyspozycje czy mozesz byc radiestetą czy bioterapeuta Lub przyjedz do mnie to porozmawiamy.O.k Szaman |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kolego idz na kurs Malopolski Cech Bioenergoterapeutów i Radiestetow w Krakowie,tam wszystko sie dowiesz.sprawdzą Twoje predyspozycje czy mozesz byc radiestetą czy bioterapeuta Lub przyjedz do mnie to porozmawiamy.O.k Szaman Chętnie jednak podejrzewam, ze nie dysponuje aż tak dużą mocą przejawiającą się grubą kopertą. Zresztą jeśli moje umiejętności mają być porównywalne z marginesem błędu statystycznego, jak we wszystkich badaniach zdolności radiestetów to chyba jednak się nie skusze. http://web.archive.org/web/20090105203304/...01/dowsing.html Przecie to jest skuteczność równa 0, większą nawet ma placebo. Jeśli faktycznie ma Pan takie zdolności to Fundacja Jamesa Randiego daje 1 milion dolarów osobie która udowodni swoich nadprzyrodzonych zdolności, na razie nikomu się nie udało... Ten post edytował xMarcinx pią, 27 maj 2011 - 12:42 |
|
|
![]()
|
|
Kolego idz na kurs Malopolski Cech Bioenergoterapeutów i Radiestetow w Krakowie,tam wszystko sie dowiesz.sprawdzą Twoje predyspozycje czy mozesz byc radiestetą czy bioterapeuta Lub przyjedz do mnie to porozmawiamy.O.k Szaman Chętnie jednak podejrzewam, ze nie dysponuje aż tak dużą mocą przejawiającą się grubą kopertą. Zresztą jeśli moje umiejętności mają być porównywalne z marginesem błędu statystycznego, jak we wszystkich badaniach zdolności radiestetów to chyba jednak się nie skusze. http://web.archive.org/web/20090105203304/...01/dowsing.html Przecie to jest skuteczność równa 0, większą nawet ma placebo. Jeśli faktycznie ma Pan takie zdolności to Fundacja Jamesa Randiego daje 1 milion dolarów osobie która udowodni swoich nadprzyrodzonych zdolności, na razie nikomu się nie udało... Ja wychodzę z załozenia jezeli coś masz to pokaż,bo łapami machać i gębą chlapć to kazdy potrafi.Jezeli nie wierzysz to przyjdz i zobacz ,kazdemu kto chce zobaczyc i uwierzyć robię pokazy magnetyczne.Dotkniesz , zobaczysz,podniesiesz i uwierzysz,nawet możesz zważyć .No to co przyjdziesz? A pacjent sam musi odczuc czy mu zabieg pomaga ,jezeli nie to poprostu więcej nie przyjdzie.Szaman |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:40 |