![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Dla mnie TŚ mogą przestać istnieć. Jakiś czas temu (ze dwa lata) byłem zmuszony przez jakiś czas dojeżdżać komunikacją miejską do pracy. Mam dwie opcje: tramwaj i autobus z przesiadką. Tramwaj teoretycznie dużo szybszy (wg. rozkładu). Przez ten czas średnio raz w tygodniu tramwaj nie dojeżdżał do celu, czakał mnie więc piesza wycieczka za 4 zł (teoretycznie mogłem złożyć reklamację jednak jej koszt byłby wyższy od ceny biletu). Może miałem pecha ale nie chce mi się tego dogłębnie analizować. Przesiadłem się więc w śmierdzące przepalonym olejem autobusy które przynajmniej dojeżdżają do celu a i czasem (a na części tras zawsze) można trafić na jakiś nowy egzemplarz. Od tamtej pory nie zauważyłem znaczących zmian (pojawiły się 30-letnie 'helmuty' a i to też chyba nie u nas). Prędzej czy później i tak torowiska i "tabor" się rozsypie...
@xMarcinx - może się mylę ale coś mi się kojarzy, że DG jest chyba w tej 1/3 ![]() Ten post edytował vacu pią, 27 maj 2011 - 14:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:50 |