![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: wto, 24 maj 11 Nr użytkownika: 4,651 Płeć: Mężczyzna Skype: jwszaman ![]() |
ZNOWU W POLSCE - DĄBROWA-GÓRNICZA
MISTRZ:BIOENERGOTERAPEUTA-RADIESTETA-MAGNETYZER JAN WROBLEWSKI - CZŁOWIEK-MAGNES UZDRAWIA:centralny układ nerwowy,emocjonalny,stresy,które wpływają na ogólny stan zdrowia. Usuwa stany zapalne:trzustki,wątroby,tarczycy,prostaty,mięśniaki. Uzdrawia ze zdjęcia Radiestezyjna ocena pomieszczeń mieszkalnych. Masaż manualny kregosłupa ,usuwanie bólu. Kontakt telefoniczny: 515-423-533 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Mnie interesuje połączona usługa usuwanie stresu+leczenie ze zdjęcia. Podesłałbym fotkę mojego biura i chciałbym się tam już nie stresować. Proszę o orientacyjny koszt usługi, ew. mogę na e-mail podesłać zdjęcie w celu ułatwienia wyceny.
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: wto, 24 maj 11 Nr użytkownika: 4,651 Płeć: Mężczyzna Skype: jwszaman ![]() |
Mnie interesuje połączona usługa usuwanie stresu+leczenie ze zdjęcia. Podesłałbym fotkę mojego biura i chciałbym się tam już nie stresować. Proszę o orientacyjny koszt usługi, ew. mogę na e-mail podesłać zdjęcie w celu ułatwienia wyceny. ![]() Trzeba sprawdzić miejsce pracy,moze jest to miejsce o negatywnym promieniowaniu,(cieki wodne lub uskoki tektoniczne) Sprawdzić moge ze zdjęcia, zrobię ocenę promieniowania.Jezeli są to trzeba to odpromieniowac,ale wtedy muszę być osobiście zeby załozyc odpromienniki.Z powazaniem Szaman |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:46 |