![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Chciałbym umyć auto gdzieś w Dąbrowie lub okolicach, tylko zależy mi żeby było tanio i najlepiej bezdotykowo.
Gdzie mogę umyć autko i ile to mnie będzie kosztować? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Przepraszam za post pod postem ale jestem wk...urzony
![]() Chodzi o to, że zdecydowanie odradzam korzystanie z myjni bezdotykowej przy ul. Długosza w S-cu. Byłem tam dziś (wyjątkowo, bo po drodze), za 15PLN zapodałem najpierw mycie standardowe, myjką, podem szczotką, wreszcie spłukiwanie. Auto wyglądało ok, nie wycierałem (często tak robię jak jadę tylko przepłukać auto). Podjechałem pod dom i szczęka mi opadła, auto wyglądało tak: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Nigdy nigdzie coś takiego mi się nie przydarzyło, również tam byłem 2-3 razy i zawsze było OK ale dziś po prostu dramat, powinienem jechać po zwrot pieniędzy tylko nie ma paragonu :/ Nigdy więcej tam nie pojadę... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:30 |