![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jade sobie dzisiaj tramwajem i ku mojemu zdziweniu drogowcy zamkneli droge od swiatel na redenie do ronda na merkurym, zerwane jest pare cm. asfaltu i beda klasc nowy. Ruch puscili "pod prad" . Widac ze pomysleli nad tym kiedy zamknac ten kawalek drogi, wiadomo w sobote nie ma takiego ruchu jak w tygodniu. Mam nadzieje ze asfalt dobrze poloza bo inaczej za 3miechy znowu beda kolejny
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
[quote=Dejmon]:)+--> QUOTE(:)) moznaby skuc te resztki asfaltu bo pod spodem sa rowno ulozone i niezniszczone cegly
![]() O tym samym pomyślałem, choć troche smutno, że z XXI musielibyśmy się cofnąć do XIX wieku. Społeczeństwo wybiera głąbów do rządzenia, to ma drogi jakie ma. Widać znak czasów. Ciekaw jestem co z tym zrobią jak się ociepli.[/quote] Taki klinkier ciągle dobry (po skuciu asfaltu) jest na starej Kasprzaka i koło plastyka. Ma się wcale dobrze, choć przy gołoledzi jest już fatalnie, bo wody nie wciąga. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:41 |