![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Chciałbym umyć auto gdzieś w Dąbrowie lub okolicach, tylko zależy mi żeby było tanio i najlepiej bezdotykowo.
Gdzie mogę umyć autko i ile to mnie będzie kosztować? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Zawsze widziałem, że tam koło Lidla na tej bezdotykowej jest duża kolejka. Dziś pojechałem z ciekawości i musze powiedzieć, że jestem zadowolony bo za 8 zł mam ładnie umyte autko.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 67 Dołączył: czw, 29 sty 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,166 Płeć: Mężczyzna GG: 5084868 ![]() |
Zawsze widziałem, że tam koło Lidla na tej bezdotykowej jest duża kolejka. Dziś pojechałem z ciekawości i musze powiedzieć, że jestem zadowolony bo za 8 zł mam ładnie umyte autko. ![]() No ja tam śmigam od jakiegoś czasu, też w gruncie jestem zadowolony, ale do dokładnego mycia jeszcze gąbka jest potrzebna, i facet co tam siedzi, nic nie mówił... Chodniczki z auta też wyciągam i myje bez kłopotu. Silnika jednak nie myłem na tej myjni... Ostatnio czesciej tam jestem bo po kilku dniach mam taki syf na aucie, czort wie z czego... takie kropy z wody brudne.... co w tym powietrzu jest nawiasem mówiąc. -------------------- Pozdrawiam
Arkade |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:09 |