![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 20 sty 10 Nr użytkownika: 3,669 Płeć: Mężczyzna GG: 5380364 ![]() |
Witam.
Chciałem się zorientować jak wygląda sprawa z piłką ręczną w dg. Trenowałem 1,5 roku w zagłębiu sosnowiec na "dorjanie", bardzo miło wspominam tamte czasy, na początku słabe zgranie, ale w lidze nie było tak źle, potem większa motywacja, zgranie i szło ciągle lepiej. Niestety potem była zmiana trenera roczników, co mi zbytnio nie przeszkadzało, ale niestety wymagane było chodzenie do szkoły w sosnowcu, ponieważ treningi były podczas zajęć wf'u (2 lekcje ułożone pod rząd 1,5h). Koledzy wiele razy mnie namawiali, ale na samą hale na piechote mam z 20 minut, a do szkoły jeszcze kawałek. Wiem, że kiedyś miało coś być z halą i z drużyną szczypiornistek, więc było spore nasze zdziwienie, że nie było takiego pomysłu z chłopakami. Nasza hala ma potencjał, mecze szczypiornistek w preeliminacjach też wypadły całkiem nieźle i chciałem się dowiedzieć jak to wygląda. Na śląsku jest sporo drużyn, sosnowiec, mysłowice, bytom, zabrze, siemanowice, zawiercie też grało i było jeszcze kilka klubów. Rocznik 95 zagłębie, bo tylko z nimi mam kontakt całkiem nieźle sobie radzi, 2 miejsce na turnieju w sosnowcu po wyrównanym meczu z kusym kraków, ostatnio turniej międzynarodowy w słowacji też w miarę nieźle poszło, a po dzisiejszych meczach zajmują 2 miejsce w lidze. Całkiem miło byłoby znów wrócić do gry, bez potrzeby dłuższego dojazdu. Nie chce robić tu rabanu i nie chcę żeby tak to odbierano, ale chciałem się zapytać czy były jakieś pomysły i czy jest coś planowane z piłką reczną w DG ? pozdrawiam. czekam na wyczerpujące odpowiedzi z jakimiś konkretnymi informacjami :> //edit - przebaczcie jakieś błędy w tym poście, ale emocje po meczu i rozmowie z kolegą z klubu z sosnowca Ten post edytował krystiann.s śro, 20 sty 2010 - 22:07 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT I miejsce piłkarek ręcznych! Czytaj więcej...W dniu 01.03.2011r odbyły się rozgrywki w piłkę ręczną o Mistrzostwo Dąbrowy Górniczej szkół ponadgimnazjalnych. Licealistki Zespołu Szkół Sportowych zaprezentowały bardzo wysoki poziom i zajęły I miejsce, które jest premiowane udziałem w walce o mistrzostwo rejonu. Czyli dyscyplina się w DG rozwija, choć na razie pewnie na poziomie szkół, ale może powstanie drużyna międzyszkolna? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:02 |