![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Chciałbym umyć auto gdzieś w Dąbrowie lub okolicach, tylko zależy mi żeby było tanio i najlepiej bezdotykowo.
Gdzie mogę umyć autko i ile to mnie będzie kosztować? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Dzwoniłem, na jednym to się zgłasza poprzednia właścicielka myjni, a na drugim poczta głosowa.
Ale dzięki podjadę tam dzisiaj, a jak nie to skoczę na automat, tylko boję się o swoje lusterka, mam Mazde 323F i lusterka się nie składają. Jakie jest ryzyko ich urwania? Ktoś już korzystał z myjni bez składania lusterek? |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ale dzięki podjadę tam dzisiaj, a jak nie to skoczę na automat, tylko boję się o swoje lusterka, mam Mazde 323F i lusterka się nie składają. Jakie jest ryzyko ich urwania? Ktoś już korzystał z myjni bez składania lusterek? Heh ja mam jeden zaczep ułamany i jak byłem pierwszy raz na automacie to mi obudowa poleciała w diabły, musiałem czekać aż myjnia stanie żeby po nią wejść, na szczęście nie uszkodziła się bardziej niż była, teraz po prostu przed wjazdem obklejam lusterko taśmą ![]() CYTAT Jadąc z centrum DG do Będzina jest taka śmieszna stacyjka (St1) i mają 95 za ok 4.03zł, znalazł się już jakiś Kamikaze co tam tankował? Jak wrażenia? Ja wychodzę z założenia, że takie oszczędności kosztują najwięcej. Bo jakoś nie wierzę, że ktoś dokłada do interesu po to, żebym miał tanio. Nie korzystam więc z takich wynalazków i nie polecam. Ten post edytował vacu czw, 11 lut 2010 - 17:37 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 171 Dołączył: nie, 18 sty 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Z-ce Nr użytkownika: 3,132 Płeć: Mężczyzna GG: 3986289 ![]() |
CYTAT Jadąc z centrum DG do Będzina jest taka śmieszna stacyjka (St1) i mają 95 za ok 4.03zł, znalazł się już jakiś Kamikaze co tam tankował? Jak wrażenia? Ja wychodzę z założenia, że takie oszczędności kosztują najwięcej. Bo jakoś nie wierzę, że ktoś dokłada do interesu po to, żebym miał tanio. Nie korzystam więc z takich wynalazków i nie polecam. Też wychodzę z założenia, że nie ma nic za darmo. Z drugiej jednak strony stacja ta jest automatyczna i nie widziałem tam żadnej obsługi. Może na ludziach zaoszczędzili? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
CYTAT Jadąc z centrum DG do Będzina jest taka śmieszna stacyjka (St1) i mają 95 za ok 4.03zł, znalazł się już jakiś Kamikaze co tam tankował? Jak wrażenia? Ja wychodzę z założenia, że takie oszczędności kosztują najwięcej. Bo jakoś nie wierzę, że ktoś dokłada do interesu po to, żebym miał tanio. Nie korzystam więc z takich wynalazków i nie polecam. Też wychodzę z założenia, że nie ma nic za darmo. Z drugiej jednak strony stacja ta jest automatyczna i nie widziałem tam żadnej obsługi. Może na ludziach zaoszczędzili? ![]() Hurtowa cena E95 to 3.34 PLN/L. Jak dodasz do tego tylko podatek 3.34 + 22% = 4.07 ==> St1 to instytucja charytatywna? Bo z tego co kiedyś czytałem, to na dzień dzisiejszy nikomu nie opłaca się import paliw i wszyscy kupują w Orlenie/Lotosie, tym bardziej, że nie jest to jakaś wielka sieć (15 stacji)... Jeśli to jest np. Auchan bądź Tesco to można tłumaczyć to chęcią przyciągnięcia klientów dla sklepu a tutaj? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Jadąc z centrum DG do Będzina jest taka śmieszna stacyjka (St1) i mają 95 za ok 4.03zł, znalazł się już jakiś Kamikaze co tam tankował? Jak wrażenia? Ja wychodzę z założenia, że takie oszczędności kosztują najwięcej. Bo jakoś nie wierzę, że ktoś dokłada do interesu po to, żebym miał tanio. Nie korzystam więc z takich wynalazków i nie polecam. Też wychodzę z założenia, że nie ma nic za darmo. Z drugiej jednak strony stacja ta jest automatyczna i nie widziałem tam żadnej obsługi. Może na ludziach zaoszczędzili? ![]() Hurtowa cena E95 to 3.34 PLN/L. Jak dodasz do tego tylko podatek 3.34 + 22% = 4.07 ==> St1 to instytucja charytatywna? Bo z tego co kiedyś czytałem, to na dzień dzisiejszy nikomu nie opłaca się import paliw i wszyscy kupują w Orlenie/Lotosie, tym bardziej, że nie jest to jakaś wielka sieć (15 stacji)... Jeśli to jest np. Auchan bądź Tesco to można tłumaczyć to chęcią przyciągnięcia klientów dla sklepu a tutaj? Może Netto dopłaca? ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: czw, 03 mar 11 Nr użytkownika: 4,499 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Jadąc z centrum DG do Będzina jest taka śmieszna stacyjka (St1) i mają 95 za ok 4.03zł, znalazł się już jakiś Kamikaze co tam tankował? Jak wrażenia? Ja wychodzę z założenia, że takie oszczędności kosztują najwięcej. Bo jakoś nie wierzę, że ktoś dokłada do interesu po to, żebym miał tanio. Nie korzystam więc z takich wynalazków i nie polecam. Też wychodzę z założenia, że nie ma nic za darmo. Z drugiej jednak strony stacja ta jest automatyczna i nie widziałem tam żadnej obsługi. Może na ludziach zaoszczędzili? ![]() Hurtowa cena E95 to 3.34 PLN/L. Jak dodasz do tego tylko podatek 3.34 + 22% = 4.07 ==> St1 to instytucja charytatywna? Bo z tego co kiedyś czytałem, to na dzień dzisiejszy nikomu nie opłaca się import paliw i wszyscy kupują w Orlenie/Lotosie, tym bardziej, że nie jest to jakaś wielka sieć (15 stacji)... Jeśli to jest np. Auchan bądź Tesco to można tłumaczyć to chęcią przyciągnięcia klientów dla sklepu a tutaj? Może Netto dopłaca? ![]() ja od ponad roku się tam tankuje i nic mi się nie działo, teraz się na shell przerzuciłem bo różnica jest nie wielka |
|
|
![]()
|
|
CYTAT Jadąc z centrum DG do Będzina jest taka śmieszna stacyjka (St1) i mają 95 za ok 4.03zł, znalazł się już jakiś Kamikaze co tam tankował? Jak wrażenia? Ja wychodzę z założenia, że takie oszczędności kosztują najwięcej. Bo jakoś nie wierzę, że ktoś dokłada do interesu po to, żebym miał tanio. Nie korzystam więc z takich wynalazków i nie polecam. Też wychodzę z założenia, że nie ma nic za darmo. Z drugiej jednak strony stacja ta jest automatyczna i nie widziałem tam żadnej obsługi. Może na ludziach zaoszczędzili? ![]() Hurtowa cena E95 to 3.34 PLN/L. Jak dodasz do tego tylko podatek 3.34 + 22% = 4.07 ==> St1 to instytucja charytatywna? Bo z tego co kiedyś czytałem, to na dzień dzisiejszy nikomu nie opłaca się import paliw i wszyscy kupują w Orlenie/Lotosie, tym bardziej, że nie jest to jakaś wielka sieć (15 stacji)... Jeśli to jest np. Auchan bądź Tesco to można tłumaczyć to chęcią przyciągnięcia klientów dla sklepu a tutaj? Może Netto dopłaca? ![]() ja od ponad roku się tam tankuje i nic mi się nie działo, teraz się na shell przerzuciłem bo różnica jest nie wielka Właśnie muszę zmodyfikować moją opinię, na St1 ostatnio widzę ceny nie odbiegające bardzo od cen gdzie indziej, widocznie była to akcja cenowa związana z wejściem na nasz rynek... Ale może też być tak, że inne stacje zeszły z marżami po ostatnich podwyżkach, bo np. bywa, że Bliska też ma drożej niż np. BP (odległe od siebie o 1 km) co się wcześniej nie zdarzało... Ten post edytował vacu czw, 03 mar 2011 - 18:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:17 |