![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: pon, 07 lut 11 Nr użytkownika: 4,433 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
Nie wiem czy wcześniej ktoś podjał ten wątek, ja nie mogę takiego znależść na forum a myślę, ze jest to ważne zagadnienie dla wielu mieszkańców DG (i nie tylko DG). Jakie szkoły mamy?? Jakie polecamy?? Jakie odradzamy?? Najlepsi nauczyciele Najgorsi nauczyciele Zajęcia pozalekcyjne Świtlica prosze o propozycje podtematów Ten post edytował agrest śro, 23 lut 2011 - 10:58 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: sob, 05 lut 11 Nr użytkownika: 4,429 Płeć: Kobieta ![]() |
Moje dziecko chodzi do szkoły na tak zwanych "terenach zielonych" plus jest taki, że klasy są nieliczne w jednej klasie jest 16 dzieci. minus brak dodatkowych zajęć i kółek zainteresowań. Z zajęć pozalekcyjnych moje dzieci uczęszczają na plastykę do PKZ do pani Sylwii Nowak i muszę powiedzieć że jestem zachwycona, one zresztą też. Ja nie jestem zwolenniczka zapisywania dzieci na zbyt duzą liczbę zajęć pozaszkolnych, choć wiem że niektóre dzieci mają cały tydzień wypełniony angielskim, gimnastyką itd. Moje dzieci na plastykę chodzą bo lubią, ale nie mam ambicji aby wyrosły z nich "artystki". Raz w tygodniu chodzimy na basen. Odnośnie tematu szkoły przeraża mnie konieczność posłania dziecka do Gimnazjum, jeśli ktoś ma tu jakieś doświadczenia to chętnie poczytam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:42 |