![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie ma to jak mądre decyzje Talehurra - dalej będziemy żyć jak na wsi - niech w ogóle nic nie budują, nie remontują itp. wkrótce zamiast powiatu miejskiego dostanie nam się powiat wiejski
Gratuluje TAL Ten post edytował kwintosz pią, 29 wrz 2006 - 23:41 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Otwarty był już na następny dzień po ewakuacji, z tego co się dowiedziałem to miałabyć w tym dniu też jakaś komisja. :? Widziałem w ten dzień właśnie także jak odśnieżali dach więc pewnie taki mieli nakaz :)
A tak na marginesie wcale się bym nie zdziwił jakby coś niedobrego się działo z tym realem. :? Już jakiś czas temu krążyły plotki (nie wiem czy prawdziwe) że posadzka na magazynie wykazuje jakieś niepokojące oznaki. Teren na jakim on powstał można nazwać śmiało śmietniskiem, na terenie tego małego parku i bliżej w strone byłego DZN-u zakopanych głęboko było tyle rzeczy m.in beczek, opon itp że szkoda gadać. To miedzy innymi zasługa nieistniejących już Dąbrowskich Zakładów Naprawczych Przemysłu Węglowego ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:35 |