![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cześć, przymierzam się do napisania pracy mgr z tytułem takim jak powyżej i zastanawiam się skąd mogę wziąć materiały ? Generalnie potrzebuje opisać 3 duże projekty (zrealizowane lub trwające) które wykonujemy za pieniądze Unijne - i tak po 25 stron każdy : ) Czy może mi ktoś zasugerować kogo można męczyć o materiały źródłowe i ewentualnie podpowiedzieć jakie projekty by można opisać ?
Dzięki ![]()
Powód Edycji: Mod. Temat przeniesiony
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dzięki, mam nadzieję,że się nie przeliczyłem i w DG istotnie były chociaż 3-4 projekty. Bo szczerze to z tego co wiem z tych większych to wymiana kanalizacji...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dzięki, mam nadzieję,że się nie przeliczyłem i w DG istotnie były chociaż 3-4 projekty. Bo szczerze to z tego co wiem z tych większych to wymiana kanalizacji... Hmmm - z tego co wiem to przynajmniej 3 duże są aktualnie realizowane: - gospodarka wodnościekowa, - Centrum Sportów Letnich Pogoria - sieć szerokopasmowa. Poza tym widziałem kilka tabliczek przy drogach, chodnikach, przystankach. A to mają być realizowane tylko przez miasto? Bo z tego co wiem to trochę projektów unijnych robił też UP - http://pup-dg.pl/main/index.html - zakładka projekty unijne. |
|
|
![]()
|
|
Hmmm - z tego co wiem to przynajmniej 3 duże są aktualnie realizowane: - gospodarka wodnościekowa, - Centrum Sportów Letnich Pogoria - sieć szerokopasmowa. Poza tym widziałem kilka tabliczek przy drogach, chodnikach, przystankach. A to mają być realizowane tylko przez miasto? Bo z tego co wiem to trochę projektów unijnych robił też UP - http://pup-dg.pl/main/index.html - zakładka projekty unijne. jeśli urząd pracy w DG prowadzi taką politykę wspierając się środkami unijmymi to jak najbardziej może być. Generalnie, dobrze to wygląda bo projekty do opisania ciekawe i sporo da się napisać w temacie (np centrum sportów) ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:17 |