![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 10 sty 11 Nr użytkownika: 4,364 Płeć: Kobieta ![]() |
Poszukuję Przemka z Dąbrowy Górniczej, który był na pre castingu do x factor w zabrzu 8 stycznia 2011r Stał koło mnie w holu DoMiTu w Zabrzu. Średniego wzrostu (ja mam 158cm a on był nieco więcej niż o głowę ode mnie wyższy), cudowny uśmiech i dołeczki w policzkach gdy się uśmiecha.. oczy chyba niebieskie (możliwe że zielone) był w zielonej bluzie a ja w zielonej bluzce z krótkim rękawem b. długo stał za mną a potem tłum nas rozdzielił i nie udało mi się go znaleźć w budynku.. wiem tylko że na imie mu Przemek i jest z Dąbrowy on wie o mnie tyle że na imie mam Jola i jestem z Rybnika - błagam pomóżcie mi go znaleźć to sprawa życia lub śmierci bo mogę już go nigdy więcej nie zobaczyć nie wiadomo czy którekolwiek z nas dostanie się do kolejnego etapu Pomóżcie.. szukałam już na nk ale nie udało mi się znaleźć proszę was pomóżcie mi
Jeśli bywa tutaj na forum wyżej wymieniony Przemek - proszę skontaktuj się ze mną (szukaj mnie na www.obsessionfm.pl - jestem właścicielką tego radia) Jeśli ktoś zna tego Przemka proszę przekażcie mu tą informację Jeśli go nie znacie podpowiedzcie mi jak go szukać w waszym mieście.. gdzie dać ogłoszenie, co zrobić.. pomóżcie.. to dla mnie naprawdę bardzo bardzo ważne... Z góry dziękuję za wszelką pomoc Pozdrawiam Wiedxma (Jola) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 10 sty 11 Nr użytkownika: 4,364 Płeć: Kobieta ![]() |
może jest tam u was jakaś lokalna tv albo gazeta..cokolwiek w czym można by zamieścić nie drogo ogłoszenie.. bo kasy za dużo nie mam ale bardzo mi zależy jeśli jest coś takiego to podajcie mi jakiś link, kontakt do takiego miejsca czy cos.. zastanawiałam sie czy nie wysłać maila do tvn 24 na kontakt może by to powiedzieli może by usłyszał.. tylko z drugiej strony jak podam swoje dane kontaktowe w tv no to nie wiem czy to jest do konca mądre bo zaraz mogą zacząć do mnie różni dziwni ludzie wydzwaniać czy coś.. już też myślałam żeby sie zgłosić do tych ludzi od castingu ale oni m nie podadzą takich danych no bo właśsnie ochrona danych osobowych.. btw na facebooku też go nie znalazłam ;/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:07 |