![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 10 sty 11 Nr użytkownika: 4,364 Płeć: Kobieta ![]() |
Poszukuję Przemka z Dąbrowy Górniczej, który był na pre castingu do x factor w zabrzu 8 stycznia 2011r Stał koło mnie w holu DoMiTu w Zabrzu. Średniego wzrostu (ja mam 158cm a on był nieco więcej niż o głowę ode mnie wyższy), cudowny uśmiech i dołeczki w policzkach gdy się uśmiecha.. oczy chyba niebieskie (możliwe że zielone) był w zielonej bluzie a ja w zielonej bluzce z krótkim rękawem b. długo stał za mną a potem tłum nas rozdzielił i nie udało mi się go znaleźć w budynku.. wiem tylko że na imie mu Przemek i jest z Dąbrowy on wie o mnie tyle że na imie mam Jola i jestem z Rybnika - błagam pomóżcie mi go znaleźć to sprawa życia lub śmierci bo mogę już go nigdy więcej nie zobaczyć nie wiadomo czy którekolwiek z nas dostanie się do kolejnego etapu Pomóżcie.. szukałam już na nk ale nie udało mi się znaleźć proszę was pomóżcie mi
Jeśli bywa tutaj na forum wyżej wymieniony Przemek - proszę skontaktuj się ze mną (szukaj mnie na www.obsessionfm.pl - jestem właścicielką tego radia) Jeśli ktoś zna tego Przemka proszę przekażcie mu tą informację Jeśli go nie znacie podpowiedzcie mi jak go szukać w waszym mieście.. gdzie dać ogłoszenie, co zrobić.. pomóżcie.. to dla mnie naprawdę bardzo bardzo ważne... Z góry dziękuję za wszelką pomoc Pozdrawiam Wiedxma (Jola) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli mają to w wersji elektronicznej to wystarczyłoby odpytać imię + fotka. To chyba nie byłoby złamanie ochrony danych osobowych. Ile Przemków mogło być na castingu? 10?20?30?
W każdym bądź razie powodzenia! ![]() -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:08 |