![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jade sobie dzisiaj tramwajem i ku mojemu zdziweniu drogowcy zamkneli droge od swiatel na redenie do ronda na merkurym, zerwane jest pare cm. asfaltu i beda klasc nowy. Ruch puscili "pod prad" . Widac ze pomysleli nad tym kiedy zamknac ten kawalek drogi, wiadomo w sobote nie ma takiego ruchu jak w tygodniu. Mam nadzieje ze asfalt dobrze poloza bo inaczej za 3miechy znowu beda kolejny
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
QUOTE(pulsatilla1214) A czy drogi krajowe mają odśnieżać firmy odśnieżające miasto..? Cos mi sie wydaje, ze DK 94 to nie miasto Dabrowa Gornicza;-) (formalnie) A odsniezanie ich to marszałek wojewodztwa czy inne takie tam zarzady krajowe drog i autostrad czy cuś;-) A ze miasto TEZ bylo nieodsniezone zgadzam sie w zupelnosci, hihihi 8) Powinni im dowalic troszke wieksza kare, ale jak i ta poskutkowala, to nie jest źle:)
DK 94 odsnieza nasza ALBA. W Slawkowie i Sosnowcu byla czarna, podczas gdy zaraz od granicy DG juz biala. Nie wiem jak dokladnie wyglada odsniezanie drog krajowych ale na DK1 widzialem ze odsniezala tez dabrowska ALBA. Za S1 to chyba odpowiada GDDKiA ale nie wiem czy moze maja jakas umowe z nasza ALBA na dabrowski odcinek hmmm |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:00 |