![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT http://www.dabrowa-gornicza.pl
Wyjątkowe ozdoby świąteczne Każdy marzy o wyjątkowych świętach. Na ową wyjątkowość ową składają się drobiazgi, niepowtarzalne ozdoby, stroiki czy kartki. Jeśli szukają Państwo ozdób, które cieszyłyby oko, a przy okazji wzbudzały zachwyt gości, warto wybrać się tuż przed świętami do hipermarketu Auchan, gdzie od 21 do 23 grudnia, od godziny 10 do 21, będzie można kupić wyjątkowe ozdoby, kartki świąteczne robione przez uczestników Warsztatów Terapii Zajęciowej „Otwarte serca” w Dąbrowie Górniczej. Polecamy! Monika Łysek Ten post edytował kwintosz pią, 27 cze 2008 - 23:48 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 21 Dołączył: śro, 07 mar 07 Nr użytkownika: 535 ![]() |
CYTAT Wsparcie dla projektu budowy ośrodka zadeklarował też Wenderlich oraz inni obecni na konferencji posłowie: Krzysztof Matyjaszczyk i Witold Klepacz (obaj SLD), Waldemar Andzel (PiS) oraz Beata Małecka-Libera (PO). Autor: TSz Źródła: PAP http://wiadomosci.onet.pl/kraj/nietypowa-p...,wiadomosc.html http://orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/InfoForPPI...;PO&Przeciw Pozycja 91. Małecka-Libera Beata PRZECIW ![]() 103. Niesiołowski Stefan PRZECIW - a podczas konferencji w sejmie mówili co innego !!! Ten post edytował ..::Janosik::.. czw, 23 gru 2010 - 16:58 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Pozycja 91. Małecka-Libera Beata PRZECIW ![]() 103. Niesiołowski Stefan PRZECIW - a podczas konferencji w sejmie mówili co innego !!! No cóż dostali instrukcje od Donalda i nie mogli inaczej zagłosować. W końcu każdy chce być posłem następnej kadencji, a wybory tuż, tuż ![]() Mnie tam zaskoczyli bankruci z PJN. Nie są w koalicji, nie musieli głosować jak Donald kazał. A zagłosowali przeciw. ![]() Taka Kluzik-Rostkowska była w końcu PiSiorskim ministrem od spraw społecznych. Co dzień pieprzy w TV mądrości na każdy temat, a taki numer. ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Pozycja 91. Małecka-Libera Beata PRZECIW ![]() 103. Niesiołowski Stefan PRZECIW - a podczas konferencji w sejmie mówili co innego !!! No cóż dostali instrukcje od Donalda i nie mogli inaczej zagłosować. W końcu każdy chce być posłem następnej kadencji, a wybory tuż, tuż ![]() Mnie tam zaskoczyli bankruci z PJN. Nie są w koalicji, nie musieli głosować jak Donald kazał. A zagłosowali przeciw. ![]() Taka Kluzik-Rostkowska była w końcu PiSiorskim ministrem od spraw społecznych. Co dzień pieprzy w TV mądrości na każdy temat, a taki numer. ![]() O tym, czy Pani Libera-Małecka będzie posłem następnej kadencji zdecydują WYBORCY. Dyscyplina partyjna ważniejsza od sumienia? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:46 |