![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jade sobie dzisiaj tramwajem i ku mojemu zdziweniu drogowcy zamkneli droge od swiatel na redenie do ronda na merkurym, zerwane jest pare cm. asfaltu i beda klasc nowy. Ruch puscili "pod prad" . Widac ze pomysleli nad tym kiedy zamknac ten kawalek drogi, wiadomo w sobote nie ma takiego ruchu jak w tygodniu. Mam nadzieje ze asfalt dobrze poloza bo inaczej za 3miechy znowu beda kolejny
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
QUOTE(Dami7) Zostały dzisiaj wycięte drzewa, rosnące po prawej (patrząc w stronę Królowej J) stronie ulicy. Czyżby miał tu powstać pas do skrętu w prawo? A może ulica zostanie trochę poszerzona? To niekoniecznie cokolwiek oznacza - ostatnio w okolicy wycinają co się da ![]() Ale to skrzyżowanie faktycznie potrzebuje zmian np. przejście na Augustynika jest zaraz za skrzyżowaniem i już miałem parę razy dylemat czy rozjechać pieszego czy zatrzymać się i czekać aż ktoś we mnie przybombi w bok... Z tym, że jeszcze jedna rzecz - nie wiem kto u nas się zjamuje komunikacją ale IMO światła w mieście działają tragicznie np. na górze Alei Róż więc jeśli znowu nie pomyślą to tylko zakorkują okolicę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:26 |